Denne bedriftskontoen er låst og du kan ikke legge inn nye bestillinger hos oss. Har du spørsmål, ta kontakt på regnskap@benum.com.

Genelec SAM Reference Controller

Genelecs nye UNIO-plattform gir fagfolk mulighet til å jobbe trygt hvor som helst. Som et sentralt UNIO-element integrerer 9320A rom- og hodetelefonmonitoring for en enkelt, pålitelig arbeidsflyt – fullstendig tilpasset for total nøyaktighet.

Med sine fleksible tilkoblinger, hodetelefonutgang i referansekvalitet og fysiske kontroll av våre adaptive teknologier, er 9320A det ideelle knutepunktet for profesjonelt lydarbeid – fra stereo til immersive – i alle rom.

veil. inkl. MVA. veil eks. MVA
Din pris per Stk Veil. per Stk inkl. mva. eks. MVA.

Kontakt vår ekspert om dette produktet

benum-logo

Ove Horpestad

Ove er merkevareansvarlig for Genelec, Universal Audio og ZOOM.

oh@benum.com +47 970 55 943 send e-post

Genelecs nye UNIO-plattform gir fagfolk mulighet til å jobbe trygt hvor som helst. Som et sentralt UNIO-element integrerer 9320A rom- og hodetelefonmonitoring for en enkel og pålitelig arbeidsflyt – fullstendig tilpasset for total nøyaktighet.

Med sine fleksible tilkoblinger, hodetelefonutgang i referansekvalitet og fysiske kontroll av våre adaptive teknologier, er 9320A det ideelle knutepunktet for profesjonelt lydarbeid – fra stereo til immersive – i alle rom.

Enten du jobber i akustisk behandlede studiomiljøer, hjemme, i midlertidige rom eller på veien, sikrer UNIO og 9320A en sømløs lytteopplevelse når du bytter mellom profesjonell overvåking i rommet og hodetelefoner.

Med UNIO er kraften til våre adaptive teknologier nå lettere tilgjengelig enn noen gang før, slik at du trygt kan jobbe utenfor studioet.

UNIO – Monitorering av hodetelefoner i rommet og personlig hodetelefon

"Lydprofesjonelle innen musikk, kringkasting, postproduksjon og lyd til spill ønsker i økende grad fleksibiliteten til å jobbe hvor og når de vil, selv om det noen ganger involverer uforutsigbare og utfordrende akustiske miljøer.

Å kunne bytte øyeblikkelig mellom godt kalibrert rom- og hodetelefonmonitoring uten avbrudd i arbeidsflyten er avgjørende for denne måten å jobbe på, og derfor ser vi UNIO-plattformen og 9320A som kraftige verktøy for å skape en virkelig neste generasjons referansekvalitet monitoreringsstystem."

Genelec administrerende direktør Siamäk Naghian

Som en bro til UNIO gjør den kompakte 9320A deg i stand til å skape, optimalisere og administrere én enkelt, frigjørende arbeidsflyt – for profesjonelle høyttaler- og hodetelefonmonitoreringsalternativer, fra stereo til immersive og mer, som er enkle å få tilgang til, stole på og kryssreferanser, hvor enn arbeidet ditt tar deg.

1. Taktil monitorkontroll fra stereo til immersive

Styring av skalerbare Genelec Smart Active (SAM) monitoreringssystemer

Med taktil kontroll av nøkkelfunksjonalitet i Genelec Loudspeaker Manager (GLM™) programvare, gir 9320A et intuitivt, rask tilgang til fysisk brukergrensesnitt med tydelig haptisk tilbakemelding – slik at du kan øke hastigheten på arbeidsflyten og skjule det grafiske brukergrensesnittet til GLM , slik at du kan beholde fokus på din DAW.

Enkel styring av alternative monitoreringssystemer i ett rom

Å ha GLM-kontroll ved fingertuppene gjør det mulig med rask veksling og administrasjon av SAM-monitoreringsoppsett i rommet, mens 9320A også gir nivåjustering og standardkontroll av direkte tilkoblede stereosystemer. Dette forenkler bevegelse mellom monitoreringsalternativer og lar deg stole fullt ut på det du hører. Ved å jobbe med alle DAW- og lydgrensesnitt, kan 9320A – med GLM – håndtere et ubegrenset kanalantall for SAM-systemer. Og alternativ stereohøyttalermonitorering kobles enkelt til ved hjelp av AES/EBU i enheten og analoge innganger.

Intelligent én-knapps veksling for sømløs monitorering i rommet og hodetelefoner

9320A gir også nivåjustering for hodetelefonmonitorering, noe som betyr at den er i stand til å bytte fra hvilket som helst av monitorsystemene dine til et annet uten nivåendring. Dette gir deg jevn og enkel veksling mellom all høyttaler- og hodetelefonbasert monitorering, uten at du trenger å justere lydnivået hver gang.

2. AES/EBU-tilkobling for den reneste signalveien

Allsidige alternativer i enheten

Stereo- og stereo-med-subwoofer-systemer kan kobles direkte til 9320A ved hjelp av analoge og AES/EBU-inn-/utgangstilkoblinger, med mulighet for å legge inn høyoppløselig stereolyd over USB fra en datamaskin. 9320A-utgangene støtter både fast linjeutgang i SAM-modus og justert linjeutgang. Begge modusene er tilgjengelige over de balanserte analoge utgangene og AES-utgangene. Dette gjør 9320A kompatibel med alle profesjonelle høyttalermonitorer eller hodetelefonsett.

Høykvalitets DAC-konvertering av signal

Det er også mulig å bruke 9320A som en omformer av høy kvalitet fra analoge innganger til AES ut og fra AES til analoge utganger. Dette gjør den enormt allsidig – og et ekstremt effektivt knutepunkt for profesjonelle monitoroppgaver. Maksimumsnivået for den analoge balanserte linjeinngangen kan settes til +12 dBu eller +24 dBu. USB-lyd og AES digitale lydinnganger til AES digital utgang tilbyr et A-vektet dynamisk område på 138 dB.

3. Hodetelefonutgang med referansekvalitet

Profesjonell hodetelefonmonitoring

Personlig kalibrering av lydkarakteren til hodetelefonen er en naturlig del av 9320A som en enhet for referansenivålytting. Hodetelefonutgangen kan håndtere hodetelefonimpedanser fra 16 til 600 ohm, med utmerket linearitet (THD+N mindre enn -110 dB) og dynamisk område (126 dB), og tilbyr en maksimal RMS-utgang på 6 volt – for tilgang til best mulig ytelse fra alle profesjonelle hodetelefoner av høy kvalitet.

Forbedret hodetelefonmonitoring ved hjelp av Aural ID™-teknologi

Genelec Aural ID-teknologi gir tilgang til å innhente og bruke dine unike personlige HRTF-data for å gjengi pålitelige stereo-, flerkanals- og immersive monitoreringsoppsett med nøyaktig virtuell høyttalerplassering og eksternt orientert gjengivelse utenfor hodet – ved bruk av profesjonelle hodetelefoner av høy kvalitet. Aural ID integreres perfekt med hodetelefonutgangen til 9320A, for høyest mulig standard for monitorering med hodetelefoner.

4. Høyttalerkalibrering med GLM og kalibrert lyttenivå


Automatisk GLM AutoCal™-kalibrering

GLM-programvaren fungerer med Genelec Smart Active (SAM) monitorsystemer for å muliggjøre nøytral, nøye justert lydgjengivelse over høyttalermonitorer – med korrekt kalibrert og utjevnet subwooferstøtte etter behov – og tilgang til detaljerte GRADE™ romakustiske rapporter. For dette følger en fabrikkkalibrert referansemikrofon med 9320A.

Innretting av alle monitoreringsmuligheter

9320A tilbyr justering av reproduksjonsnivå på tvers av alle høyttalerbaserte monitoroppsett og hodetelefoner, for en jevnest mulig overgang mellom høyttaler- og hodetelefonbasert monitorering.

5. Trygg lytting – Estimering av støydoser

Hørselshelsestøtte under monitorering

Kontinuerlig A-, C- og Z-vektet SPL-overvåking, vist på den bakgrunnsbelyste skjermen på 9320A, gir rask vurdering av lyttesikkerheten. SPL samples ved hjelp av den medfølgende referansemikrofonen for lyd i rommet og beregnes ved hjelp av hodetelefonfølsomhetsdata for hodetelefonlyden. Lydeksponeringsdosen for lydteknikeren logges, og alarmer for hørselseksponeringsdose kan enkelt stilles inn. Kombinert med evnen til å lage svært lineære monitoreringssystemer – som naturlig støtter minimal hørselstretthet – gjør disse funksjonene 9320A til en nøkkelalliert for hørselsvern.

Hvordan brukes den?

9320A er designet for profesjonell lydteknikk på faste og mobile oppsett.

Ideell for musikkstudioer med stereo- og immersiveoppsett, spilllydstudioer, kringkasting, streaming og AV-postproduksjon, så tilbyr 9320A jevn styring av SAM monitoreringssystemer – fra stereo til immersive – og direkte tilkobling for monitorering av analog og digital AES/EBU stereolyd over høyttalere og hodetelefoner.

Alternativene for lydinngang i enheten er:

• Stereo USB-lyd
• To analoge balanserte linjeinnganger
• Stereo AES/EBU digital lyd

Disse tre alternative inngangene gir ekstremt fleksible tilkoblingsmuligheter, med muligheten til å veksle jevnt mellom hver inngang og enkelt kanalisere signalet til direkte tilkoblet analog og digital stereo eller stereo-med-subwoofer-monitorering eller profesjonelle hodetelefoner. Hver utgang kan nivåjusteres for jevn veksling mellom alle innganger og utganger.

9320A er ment å settes opp og brukes med en datamaskin som kjører GLM-programvare og Aural ID-programvare, men kan også brukes i uavhengig modus.

Drevet av USB og utstyrt med et Type C USB-grensesnitt, bruker 9320A maksimalt 2,5 W strøm, noe som gjør den kompatibel med alle datamaskinbaserte DAW. I tillegg, når USB-grensesnitt ikke kan tilby strøm, leveres en separat USB Type C-strøminngang. Båndbredden til lyden for alle inngangs-/utgangskombinasjoner strekker seg opp til 46 kHz og sørger for et dynamisk område som overstiger 120 dB, THD+N lavere enn -110 dB, og minimal inngang til utgangsforsinkelse i området 2 til 3,2 ms.

Tilkobling
• Genelec målemikrofonkontakt.
• Hodetelefonutgang (6,3 mm stereokontakt).
• Stereo analoge balanserte linjeutganger (6,3 mm).
• Stereo analoge balanserte linjeinnganger (6,3 mm).
• XLR digital lydutgang, støtter AES/EBU (AES3) format.
• XLR digital lydinngang, støtter AES/EBU (AES3)-format og SPDIF-format når det brukes med en separat 75 til 110 ohm impedansomformer.
• GLM-administrasjonsnettverkstilkobling (bunnkontakt) og GLM-nettverksterminatorkontakt nødvendig for lange nettverk (toppkontakt).
• USB type C hjelpestrøminngang for bruk når datamaskinens USB-utgang ikke kan levere tilstrekkelig strøm for 9320A.
• Kensington-kompatibel tyverisikringsåpning (øverst).
• USB type C, brukt til administrasjon, lydinngang og strømforsyning for 9320A.

 

 

 

Headphone output load condition Headphone impedance (Ω) Max output power (mW)
Max output power into two simultaneous output channels, both channels loaded 16 120
32 140
150 200
300 115
600 57
Mer informasjon
SKU9320A-KIT
Vekt (kg)0.050000
EnhetStk
EAN6438128153270
FabrikantGenelec
ProduktserieSmart Active
TilkoblingRJ45, AES3, Jack, Mikrofon 3.5mm, USB-C
StrømkravUSB bus power / DC 5 V power supply

Genelecs nye UNIO-plattform gir fagfolk mulighet til å jobbe trygt hvor som helst. Som et sentralt UNIO-element integrerer 9320A rom- og hodetelefonmonitoring for en enkel og pålitelig arbeidsflyt – fullstendig tilpasset for total nøyaktighet.

Med sine fleksible tilkoblinger, hodetelefonutgang i referansekvalitet og fysiske kontroll av våre adaptive teknologier, er 9320A det ideelle knutepunktet for profesjonelt lydarbeid – fra stereo til immersive – i alle rom.

Enten du jobber i akustisk behandlede studiomiljøer, hjemme, i midlertidige rom eller på veien, sikrer UNIO og 9320A en sømløs lytteopplevelse når du bytter mellom profesjonell overvåking i rommet og hodetelefoner.

Med UNIO er kraften til våre adaptive teknologier nå lettere tilgjengelig enn noen gang før, slik at du trygt kan jobbe utenfor studioet.

UNIO – Monitorering av hodetelefoner i rommet og personlig hodetelefon

"Lydprofesjonelle innen musikk, kringkasting, postproduksjon og lyd til spill ønsker i økende grad fleksibiliteten til å jobbe hvor og når de vil, selv om det noen ganger involverer uforutsigbare og utfordrende akustiske miljøer.

Å kunne bytte øyeblikkelig mellom godt kalibrert rom- og hodetelefonmonitoring uten avbrudd i arbeidsflyten er avgjørende for denne måten å jobbe på, og derfor ser vi UNIO-plattformen og 9320A som kraftige verktøy for å skape en virkelig neste generasjons referansekvalitet monitoreringsstystem."

Genelec administrerende direktør Siamäk Naghian

Som en bro til UNIO gjør den kompakte 9320A deg i stand til å skape, optimalisere og administrere én enkelt, frigjørende arbeidsflyt – for profesjonelle høyttaler- og hodetelefonmonitoreringsalternativer, fra stereo til immersive og mer, som er enkle å få tilgang til, stole på og kryssreferanser, hvor enn arbeidet ditt tar deg.

1. Taktil monitorkontroll fra stereo til immersive

Styring av skalerbare Genelec Smart Active (SAM) monitoreringssystemer

Med taktil kontroll av nøkkelfunksjonalitet i Genelec Loudspeaker Manager (GLM™) programvare, gir 9320A et intuitivt, rask tilgang til fysisk brukergrensesnitt med tydelig haptisk tilbakemelding – slik at du kan øke hastigheten på arbeidsflyten og skjule det grafiske brukergrensesnittet til GLM , slik at du kan beholde fokus på din DAW.

Enkel styring av alternative monitoreringssystemer i ett rom

Å ha GLM-kontroll ved fingertuppene gjør det mulig med rask veksling og administrasjon av SAM-monitoreringsoppsett i rommet, mens 9320A også gir nivåjustering og standardkontroll av direkte tilkoblede stereosystemer. Dette forenkler bevegelse mellom monitoreringsalternativer og lar deg stole fullt ut på det du hører. Ved å jobbe med alle DAW- og lydgrensesnitt, kan 9320A – med GLM – håndtere et ubegrenset kanalantall for SAM-systemer. Og alternativ stereohøyttalermonitorering kobles enkelt til ved hjelp av AES/EBU i enheten og analoge innganger.

Intelligent én-knapps veksling for sømløs monitorering i rommet og hodetelefoner

9320A gir også nivåjustering for hodetelefonmonitorering, noe som betyr at den er i stand til å bytte fra hvilket som helst av monitorsystemene dine til et annet uten nivåendring. Dette gir deg jevn og enkel veksling mellom all høyttaler- og hodetelefonbasert monitorering, uten at du trenger å justere lydnivået hver gang.

2. AES/EBU-tilkobling for den reneste signalveien

Allsidige alternativer i enheten

Stereo- og stereo-med-subwoofer-systemer kan kobles direkte til 9320A ved hjelp av analoge og AES/EBU-inn-/utgangstilkoblinger, med mulighet for å legge inn høyoppløselig stereolyd over USB fra en datamaskin. 9320A-utgangene støtter både fast linjeutgang i SAM-modus og justert linjeutgang. Begge modusene er tilgjengelige over de balanserte analoge utgangene og AES-utgangene. Dette gjør 9320A kompatibel med alle profesjonelle høyttalermonitorer eller hodetelefonsett.

Høykvalitets DAC-konvertering av signal

Det er også mulig å bruke 9320A som en omformer av høy kvalitet fra analoge innganger til AES ut og fra AES til analoge utganger. Dette gjør den enormt allsidig – og et ekstremt effektivt knutepunkt for profesjonelle monitoroppgaver. Maksimumsnivået for den analoge balanserte linjeinngangen kan settes til +12 dBu eller +24 dBu. USB-lyd og AES digitale lydinnganger til AES digital utgang tilbyr et A-vektet dynamisk område på 138 dB.

3. Hodetelefonutgang med referansekvalitet

Profesjonell hodetelefonmonitoring

Personlig kalibrering av lydkarakteren til hodetelefonen er en naturlig del av 9320A som en enhet for referansenivålytting. Hodetelefonutgangen kan håndtere hodetelefonimpedanser fra 16 til 600 ohm, med utmerket linearitet (THD+N mindre enn -110 dB) og dynamisk område (126 dB), og tilbyr en maksimal RMS-utgang på 6 volt – for tilgang til best mulig ytelse fra alle profesjonelle hodetelefoner av høy kvalitet.

Forbedret hodetelefonmonitoring ved hjelp av Aural ID™-teknologi

Genelec Aural ID-teknologi gir tilgang til å innhente og bruke dine unike personlige HRTF-data for å gjengi pålitelige stereo-, flerkanals- og immersive monitoreringsoppsett med nøyaktig virtuell høyttalerplassering og eksternt orientert gjengivelse utenfor hodet – ved bruk av profesjonelle hodetelefoner av høy kvalitet. Aural ID integreres perfekt med hodetelefonutgangen til 9320A, for høyest mulig standard for monitorering med hodetelefoner.

4. Høyttalerkalibrering med GLM og kalibrert lyttenivå


Automatisk GLM AutoCal™-kalibrering

GLM-programvaren fungerer med Genelec Smart Active (SAM) monitorsystemer for å muliggjøre nøytral, nøye justert lydgjengivelse over høyttalermonitorer – med korrekt kalibrert og utjevnet subwooferstøtte etter behov – og tilgang til detaljerte GRADE™ romakustiske rapporter. For dette følger en fabrikkkalibrert referansemikrofon med 9320A.

Innretting av alle monitoreringsmuligheter

9320A tilbyr justering av reproduksjonsnivå på tvers av alle høyttalerbaserte monitoroppsett og hodetelefoner, for en jevnest mulig overgang mellom høyttaler- og hodetelefonbasert monitorering.

5. Trygg lytting – Estimering av støydoser

Hørselshelsestøtte under monitorering

Kontinuerlig A-, C- og Z-vektet SPL-overvåking, vist på den bakgrunnsbelyste skjermen på 9320A, gir rask vurdering av lyttesikkerheten. SPL samples ved hjelp av den medfølgende referansemikrofonen for lyd i rommet og beregnes ved hjelp av hodetelefonfølsomhetsdata for hodetelefonlyden. Lydeksponeringsdosen for lydteknikeren logges, og alarmer for hørselseksponeringsdose kan enkelt stilles inn. Kombinert med evnen til å lage svært lineære monitoreringssystemer – som naturlig støtter minimal hørselstretthet – gjør disse funksjonene 9320A til en nøkkelalliert for hørselsvern.

Hvordan brukes den?

9320A er designet for profesjonell lydteknikk på faste og mobile oppsett.

Ideell for musikkstudioer med stereo- og immersiveoppsett, spilllydstudioer, kringkasting, streaming og AV-postproduksjon, så tilbyr 9320A jevn styring av SAM monitoreringssystemer – fra stereo til immersive – og direkte tilkobling for monitorering av analog og digital AES/EBU stereolyd over høyttalere og hodetelefoner.

Alternativene for lydinngang i enheten er:

• Stereo USB-lyd
• To analoge balanserte linjeinnganger
• Stereo AES/EBU digital lyd

Disse tre alternative inngangene gir ekstremt fleksible tilkoblingsmuligheter, med muligheten til å veksle jevnt mellom hver inngang og enkelt kanalisere signalet til direkte tilkoblet analog og digital stereo eller stereo-med-subwoofer-monitorering eller profesjonelle hodetelefoner. Hver utgang kan nivåjusteres for jevn veksling mellom alle innganger og utganger.

9320A er ment å settes opp og brukes med en datamaskin som kjører GLM-programvare og Aural ID-programvare, men kan også brukes i uavhengig modus.

Drevet av USB og utstyrt med et Type C USB-grensesnitt, bruker 9320A maksimalt 2,5 W strøm, noe som gjør den kompatibel med alle datamaskinbaserte DAW. I tillegg, når USB-grensesnitt ikke kan tilby strøm, leveres en separat USB Type C-strøminngang. Båndbredden til lyden for alle inngangs-/utgangskombinasjoner strekker seg opp til 46 kHz og sørger for et dynamisk område som overstiger 120 dB, THD+N lavere enn -110 dB, og minimal inngang til utgangsforsinkelse i området 2 til 3,2 ms.

Tilkobling
• Genelec målemikrofonkontakt.
• Hodetelefonutgang (6,3 mm stereokontakt).
• Stereo analoge balanserte linjeutganger (6,3 mm).
• Stereo analoge balanserte linjeinnganger (6,3 mm).
• XLR digital lydutgang, støtter AES/EBU (AES3) format.
• XLR digital lydinngang, støtter AES/EBU (AES3)-format og SPDIF-format når det brukes med en separat 75 til 110 ohm impedansomformer.
• GLM-administrasjonsnettverkstilkobling (bunnkontakt) og GLM-nettverksterminatorkontakt nødvendig for lange nettverk (toppkontakt).
• USB type C hjelpestrøminngang for bruk når datamaskinens USB-utgang ikke kan levere tilstrekkelig strøm for 9320A.
• Kensington-kompatibel tyverisikringsåpning (øverst).
• USB type C, brukt til administrasjon, lydinngang og strømforsyning for 9320A.

 

 

 

Headphone output load condition Headphone impedance (Ω) Max output power (mW)
Max output power into two simultaneous output channels, both channels loaded 16 120
32 140
150 200
300 115
600 57
Mer informasjon
SKU9320A-KIT
Vekt (kg)0.050000
EnhetStk
EAN6438128153270
FabrikantGenelec
ProduktserieSmart Active
TilkoblingRJ45, AES3, Jack, Mikrofon 3.5mm, USB-C
StrømkravUSB bus power / DC 5 V power supply
Benum representerer eksklusivt flere av verdens mest anerkjente merkevarer innen lyd.
Search engine powered by ElasticSuite