Denne bedriftskontoen er låst og du kan ikke legge inn nye bestillinger hos oss. Har du spørsmål, ta kontakt på regnskap@benum.com.

Prosessering

Vise som Liste Rutenett

Viser 6 produkter

per side
Angi synkende retning
  1. QSC Core 8 Flex with 8 local audio I/O channels
    Pris fra

    Q-SYS Core 8 Flex lyd-, video- og kontrollprosessor (AV&C) prosessor utvider applikasjonene til Q-SYS økosystem til et bredere utvalg av installasjoner i mindre skal på tvers av bedrifter, høyere utdanning, helsetjenester og mer. Bygget på den samme grunnleggende teknologien som resten av Q-SYS-prosessorporteføljen, inkludert Q-SYS Core 110f som er best i klassena, er Core 8 Flex designet for applikasjoner med lavere nettverkskanalkapasitet og/eller målrettede behandlingskrav.

  2. QSC Core Nano Network I/O processor
    Pris fra

    Q-SYS Core Nano lyd-, video- og kontrollprosessor (AV&C) prosessor utvider applikasjonene til Q-SYS økosystem til et bredere utvalg av installasjoner i mindre skal på tvers av bedrifter, høyere utdanning, helsetjenester og mer. Bygget på den samme grunnleggende teknologien som resten av Q-SYS-prosessorporteføljen, inkludert Q-SYS Core 110f som er best i klassena, er Core Nano designet for applikasjoner med lavere nettverkskanalkapasitet og/eller målrettede behandlingskrav.

Vise som Liste Rutenett

Viser 6 produkter

per side
Angi synkende retning
Benum representerer eksklusivt flere av verdens mest anerkjente merkevarer innen lyd.
Search engine powered by ElasticSuite