Benum ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert

Benum Norway AS ISO-sertifisert

Benum er glade og stolte over å ha oppnådd sertifiseringene ISO 9001 for kvalitetsledelse og ISO 14001 for miljøledelse. 

– Benum skal være bransjeledende når det kommer til kvalitet og miljø, uttaler Ronald Hernes, daglig leder i Benum Norway AS, – vi er glade og stolte over å få på plass ISO 9001 og ISO 14001 sertifiseringene. – ISO-sertifiseringene er en anerkjennelse av den gode jobben alle i Benum gjør og viser at vi alltid har fullt fokus på å levere kvalitet og kompetanse i alle ledd, fortsetter han. – Gjennom å ha effektive prosesser for ledelse og styring, og bra kontroll på kvalitet og miljø kan vi fortsette å utvikle oss i tråd med vår visjon. 

Les mer om Benums ISO-sertifiseringer her

Om ISO 9001 
ISO 9001 er verdens mest anerkjente standar for kvalitetsledelse. Standarden bygger på sju prinspper for kvalitetsledelse, og for å bli sertifisert må bedriften oppfylle strenge krav og også jobbe kontinuerlig for å bli enda bedre. 

Om ISO 14001 
ISO 14001er verdens mest anerkjente miljøsertifisering. Sertifiseringen hjelper bedriften med å redusere sin belastning på miljøet og legger til rette for bærekraftig vekst. 

ISO-sertifikat Benum Norway AS