Benum ønsker Eivind Vierli velkommen!

Benum ønsker Eivind Vierli velkommen! 

Benum vokser, og nå styrker vi laget med Eivind Vierli som blir del av vår satsning mot AV- og installasjonsmarkedet. Eivind har lang erfaring fra bransjen, og har bakgrunn fra blant annet Bravo AV, Avistic og Presentations Data.

– AV- og installasjonsmarkedet er i sterk vekst og vi kjente at vi trenger mer kapasitet, forteller daglig leder i Benum Ronald Hernes. – Vi ønsket oss noen med bakgrunn fra en av de gode kundene våre, slik at vi også kan lære noe av den nyansatte, og dette var grunnen til at vi henta Eivind. 

Eivind forteller at han gleder seg veldig til å begynne i Benum. – Jeg har kjent til Benum i veldig mange år, handla mye av Benum, kjenner godt til en del av menneskene som jobber her, og spesielt Bjørn Erik Hexeberg, så jeg vet jo at det er mye flinke folk og at det virker som et veldig godt sted å være. Det er også morsomt å komme inn med et AV-hode og se hvordan man kan bruke det her. Eivind forteller videre at han ser et stort potensiale hos i Benum. – Jeg tror det blir spennende å få jobbe i grossistleddet. Jeg har alltid jobba ut mot sluttkunde, så dette blir en morsom utfordring.

Evind har første dag hos oss mandag 3. juni. – Han har solid erfaring fra AV-bransjen og framstår som en svært dyktig mann, sier Ronald Hernes. – Vi gleder oss til å få Eivind med på laget! 

Velkommen til oss i Benum, Evind!