Benum ønsker Bjørn Erik Hexeberg velkommen som produktansvarlig for QSC

Benum ønsker Bjørn Erik Hexeberg velkommen som produktansvarlig for QSC!

Benum vokser, og nå styrker vi laget med Bjørn Erik Hexeberg som blir produktansvarlig for QSC sine systemløsninger. QSC satser sterkt på det nordiske markedet, og fra 1. juli er Benum Norway AS eksklusiv distributør av Q-SYS i Norge.

– Bjørn Erik har solid faglig bakgrunn og bred erfaring med å etablere nye merkevarer på det norske markedet, sier Ronald Hernes, daglig leder i Benum, – vi er derfor svært fornøyde med å få han med oss på laget når vi nå skal etablere QSC og Q-SYS på det norske markedet.

– Jeg er veldig nysgjerrig på QSC, sier Bjørn Erik Hexeberg, – jeg har kjent til merkevaren lenge, og de er kjent for å ha høy kvalitet og innovative produkter. – Jeg gleder meg til å sette meg skikkelig inn i, og bli kjent med, produktene, forteller han videre – jeg tror at mange ikke er klar over det fulle potensialet til produktene.

Bjørn Erik Hexeberg gleder seg til å sette Q-SYS på kartet i Norge, og ønsker å synliggjøre hva QSC kan gjøre for AV-bransjen som ikke har blitt gjort ennå. – Jeg vil rett og slett hjelpe folk med å løse problemer, sier han.

Bjørn Erik Hexeberg har første dag på jobb mandag 23. august. – Jeg syns dette er kjempespennende! Benum har alltid vært en ryggrad i AV bransjen, forteller han, – jeg har kjent til Benum siden tidlig på 90-tallet, og det har alltid vært solid, god kvalitet og med gode produkter.

Velkommen til oss i Benum, Bjørn Erik!

Om QSC
QSC ble grunnlagt for over 50 år siden, og er en global markedsledende produsent av prisvinnende høytytende høyttalere, digitale miksere, forsterkere, lydprosessorer, digitale kinosystemer og Q-SYS™, et software-basert økosystem for kontroll av audio og video. QSC tilbyr pålitelige, skalerbare og fleksible løsninger for profesjonelt installerte-, portable-, produksjon-, bedrifts- og kino-løsninger. QSC setter kunden først med sine høyt anerkjente salg-, service- og supportnettverk over hele verden.