Møt oss på Eliaden 28. til 30. mai

Møt oss på Eliaden 28. til 30. mai

28. til 30. mai finner du oss på Eliaden i NOVA Spektrum i Lillestrøm hvor vi har med oss et utvalg produkter fra kjente merkevarer som Shure, Q-SYS, Genelec, Listen Technologies med flere. Se komplett oversikt over hvilke merkevarer vi har med oss under. 

Hva: Eliaden 2024 
Stand: C05-04
Når: 28.-30. mai, 09.00-17.00
Hvor: NOVA Spektrum, Lillestrøm

På standen vår kan du snakke med en av våre kompetente medarbeidere og få en demo av utvalgte produkter fra Shure, Q-SYS, Genelec og Listen Technologies. Det er også mulig å forhåndsbooke et møte med en av våre medarbeidere eller en demo av Listen Technologies ListenEVERYWHERE, ListenIR eller ListenTALK.  

For å booke et møte eller en demo kan du sende oss en e-post på norway@benum.com

Hva kan du forvente å se hos oss på Eliaden? 
Vi har med oss flere ulike løsninger for alt fra møterom til assistert lytting som du er velkommen til å få en demo av på vår stand. Fra Shure har vi med oss blant annet MXW neXt2 trådløse system, MXA910 og et utvalg mikrofoner som passer i profesjonelle sammenhenger. Fra Q-SYS har vi med oss et komplett, oppkobla Microsoft Teams Room messerom. Fra Genelec har vi med oss deres SmartIP-serie i ulike utføringer. Vi har også med oss demokit av flere ulike løsninger fra Listen Technologies, som ListenIR, ListenEVERYWHERE og ListenTALK. 

I tillegg har vi med oss utvalgte produkter fra Neutrik, KLotz, LEA Professional, RCF og Adamson. 

Velkommen innom, vi gleder oss til å se deg på Eliaden 2024!