Q-SYS VisionSuite er sertifisert for Microsoft Teams

Q-SYS VisionSuite er Microsoft Teams sertifisert

California, Juni 2024 
Q-SYS har gleden av å annonsere at Q-SYS VisionSuite er Microsoft Teams sertifisert. Q-SYS Seervision AI Accelerator for programledersporing er det nyeste tilskuddet på listen over løsninger sertifisert for Teams, inkludert Q-SYS Core-prosessorer, NC-seriens kameraer og nettverksmikrofoner.

Q-SYS VisionSuite forbedrer synligheten til deltakerne i rommet, og gir en mer naturlig seeropplevelse for eksterne deltakere og gjør det mulig for hele teamet å føle seg tilkoblet og engasjert, uavhengig av hvor de befinner seg. VisionSuite har tracking av hovedtaler (drevet av den nylig sertifiserte AI-baserte akseleratorenheten), intelligent lydbasert automatisk kamerabytte, fleksible kameraalternativer og bevegelsesbasert romautomatisering.

"Vi er stolte over å legge til Q-SYS VisionSuite i vår portefølje av løsninger, noe som gir kundene mulighet til å omskape ordinære rom til imponerende hybride opplevelser," sier Jason Moss, Vice President, Marketing & Ecosystem, Q-SYS "Denne sertifiseringen understreker vår forpliktelse til å samarbeide med Microsoft og gi kunder og systeminstallatører løsninger for å levere engasjerende og inkluderende brukeropplevelser i ethvert hybrid samarbeidsmiljø."

Albert Kooiman, Senior Director, Microsoft Teams Partner Engineering and Certification hos Microsoft Corp. legger til "Q-SYS VisionSuite lar kundene transformere sine samarbeidsrom til dynamiske møteopplevelser som fremmer produktivitet og engasjement. Med den sofistikerte flerkameraløsningen kan brukere skape et oppslukende møtemiljø spesielt egnet for store og ekstra store møterom, som styrerom, flerbruksrom, undervisningsrom og lignende.»