QSC tilbyr møteromsløsninger for Zoom

QSC tilbyr møteromsløsninger for Zoom

Bruk den fleksible og skalerbare Q-SYS platformen til å gjøre dine Zoom Rooms møter til en fullverdig møteromsopplevelse. 

Costa Mesa, California, juli 2021 
QSC annonserer nye møteromsløsninger som er sertifisert for bruk med Zoom Rooms. QSC har jobbet sammen med Zoom Video Communications, Inc for å skape en løsning som gjør integrasjon enklere og gjør det enkelt for brukeren å skalere Zoom Rooms, og gir en intuitiv og konsekvent brukeropplevelse. 

QSCs møteromsløsning for Zoom Rooms er sentrert rundt Q-SYS Core 8 Flex prosessor, som gir en unik kombinasjon av kontroll for lyd, video og brukerkontroll i en og samme integrerte modul. Den inkluderer også QSCs SPA-serie med to- og firekanals forsterkere og QSCs AcousticDesign™ serie med AD-C4T takhøyttalere, som gir en unik realistisk lydmessig gjengivelse og og enkel instalering. 

"QSC har vært en basis i Zoom ProAV-designs i årevis," sier Shane Spåringer, løsningsarkitekt hos Zoom. "Med denne nye sertifiseringen bidrar QSC med komplette løsninger som fungerer for fleksible rom, klasserom, styrerom, forelesningssaler og mye mer."