Virtualisert Q-SYS Control Processing tilgjengelig nå

Virtualisert Q-SYS Control prosessering tilgjengelig nå

Q-SYS vCore og Q-SYS Control feature license for vCore tilgjengelig med Q-SYS Designer Software v9.6. 

Costa Mesa, California november 2022
Q-SYS har gleden av å annonsere at vCore er tilgjengelig. vCore er den første virtuelle prosessoren for Q-SYS og sammen med Q-SYS Control feature license for vCore gir den installatører og sluttbrukere muligheten til å benytte sine egne enheter for å legge til Q-SYS kontroll-egenskaper som utvidet kontroll, automatisering, UX tilpassing, fjernovervåking og support til sine systemer. 

vCore/Control feature lisensen er ideell for enkle AV-systemer som ikke krever dedikerte Q-SYS audio- eller video-funksjonalitet, systemer der enkelte funksjoner allerede er løst med frittstående hardware og systemer med eldre DSP kun for lyd eller som behøver å bytte ut eldre kontrollsystemer. I tillegg muliggjør den skybasert fjernovervåking og administrasjonsfunksjoner med Q-SYS Reflect Enterprise Manager også for de mindre komplekse rommene. 

vCore/Control feature lisensen er bygget på den samme standard-baserte IT-arkitekturen som resten av Q-SYS plattformen. vCore bruker også den samme Q-SYS Designer Softwaren til å bygge, designe og distribuere systemer, noe som gir brukerne muligheten til å skalere kontrollprogrammeringen fra vCore til en fysisk Core om behovet skulle oppstå. 

"Det gleder oss å kunne tilby installatører og sluttbrukere muligheten til å ta i bruk den fleksible Q-SYS Control funksjonaliteten, i tillegg til å tilby en tilgjengelig løsning for å gjennomføre trinnvise systemoppgraderinger uten å måtte skrote eksisterende systemer," sier Greg Mattson, Product Manager, Q-SYS Control. "Vi har jobbet med å virtualisere Q-SYS plattformen over flere år, men Q-SYS vCore kommer på et ideelt tidspunkt med tanke på å løse leveringskjedeutfordringer med softwareløsninger." 

Du kan laste ned Q-SYS Designer Software v9.6 her