Denne bedriftskontoen er låst og du kan ikke legge inn nye bestillinger hos oss. Har du spørsmål, ta kontakt på regnskap@benum.com.

Allen & Heath

Vise som Liste Rutenett

Viser 1-12 av 158 produkter

Side
per side
Angi synkende retning
 1. A&H XONE:92A Limited Edition. Club & DJ mixer.
  Pris fra
  veil. inkl. MVA. veil eks. MVA
  Din pris per Stk Veil. per Stk inkl. mva. eks. MVA.

  Xone:92 Limited Edition er en begrenset jubileumsmodell som feirer 20 år med den ikoniske Xone:92

  Modellen med begrenset opplag kombinerer den klassiske stilen til 92 med moderne forbedringer for å levere den beste versjonen noensinne av den legendariske analoge DJ-mikseren.

  Mikserens design hyller den originale produksjonen med en "remikset" versjon av det høyt elskede og ettertraktede topppanelet og sølvkunstverket. Under panseret bringer en omarbeidet RIAA-forforsterker enestående detaljer til vinylavspillingen din, en tilpasset mini innoFADER® Pro sørger for en jevn mikseopplevelse, og den originale filterkretsen har blitt raffinert for å forbedre kontrollen, samtidig som den beholder hele sin legendariske lydkarakter.

 2. A&H Avantis Solo
  Pris på forespørsel

  Avantis Solo destillerer all kraften til Avantis til en kraftig enkeltskjermpakke. Med Allen & Heaths prisvinnende XCVI FPGA, gir Avantis Solo deg 64 kanaler med prosessering på inngangene med 42 konfigurerbare busser. Den intelligente SLink-porten kobler Avantis Solo til Everything I/O-serien med stagebokser,  den har emuleringer av hardware i studiokvalitet fra Allen & Heaths flaggskip dLive-system via den valgfrie dPack-oppgraderingen, og et supersterkt, men lett, fullmetallchassis.

Vise som Liste Rutenett

Viser 1-12 av 158 produkter

Side
per side
Angi synkende retning
Benum representerer eksklusivt flere av verdens mest anerkjente merkevarer innen lyd.
Search engine powered by ElasticSuite