Personvernerklæring

Personvernerklæring for Benum Norway AS. Som kunde av Benum Norway AS og som bruker av benum.no gir du Benum Norway AS tilgang til personopplysninger om deg. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan Benum Norway AS samler inn og behandler personopplysninger. Som kunde av Benum Norway AS og bruker av benum.no aksepterer du at Benum Norway AS håndterer dine personopplysninger slik det blir beskrevet denne personvernerklæringen og i samsvar med gjeldende regelverk. Benum Norway AS ved daglig leder er behandlingsansvarlig for personopplysninger. Dersom du har spørsmål om Benum Norway AS sin behandling av personopplysninger kan du sende en e-post til norway@benum.com og skrive “Personvern” i emnefeltet.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er all informasjon som kan brukes til å identifisere en person, for eksempel navn, adresse, telefonnummer eller IP-adresse. Opplysninger om ditt kundeforhold hos Benum Norway AS eller hvordan du bruker benum.no anses også som personopplysninger.

I henhold til personopplysningsloven har du rett til å be om innsyn i dine personopplysninger som Benum Norway AS har samlet om degBenum Norway AS plikter da å gi deg innsyn i dine personopplysninger vederlagsfritt og innen rimelig tid. Du har også rett til å be om å få rettet eller slettet dine personopplysninger hos Benum Norway AS, med unntak for opplysninger Benum Norway AS er forpliktet til å ta vare på i henhold til for eksempel regnskapsloven eller bokføringsloven.

Hvilke personopplysninger samler Benum Norway AS og hva brukes de til?

Persondata som er nødvendige for å oppfylle våre forpliktelser til deg som kunde 
For å behandle søknad om kundeforhold og gjennomføre kjøpbetaling og levering av varer trenger vi firmanavn, organisasjonsnummer, navn på kontaktperson, faktura- og leveringsadresse, telefonnummer og e-postadresse. Om du driver et enkeltpersonsforetak vil vi også ha bruk for personnummer for å behandle søknad om kundeforhold. Opplysninger som er nødvendige for å gjennomfør levering av dine varar vil bli delt med våre transportører. Dette er opplysninger vi bruker for å oppfylle våre forpliktelser til deg som kunde, og for å oppfylle krav i bokføringsloven og regnskapsloven.

Cookies (innformasjonskapsler) 
For at du som kunde skal få best mulig utbytte av våre nettsider og en best mulig totalopplevelse som kunde hos oss, bruker vi ulike cookies. Vi bruker for eksempel cookies for at nettsiden skal huske hva du har lagt i handlekurven og for at du skal kunne velge å forbli pålogget på siden. Du kan se en fullstendig liste over hvilke cookies vi bruker og hva de gjør ved å klikke her. Dersom du ikke ønsker å bruke cookies kan du du stille inn nettleseren din til å ikke akseptere disse. I så fall gjør vi deg oppmerksom på at mange funksjoner på benum.no ikke vil fungere som de skal.

Analyseverktøy 
Benum Norway AS bruker Google Analytics på våre nettsider. Dette gjør vi for å forstå hvordan våre kunder oppfører seg når de bruker våre nettsider og hva de er interessert, i slik at vi kan tilby en best mulig opplevelse både når du bruker våre nettsider og i vår kommunikasjon med kundeneGoogle Analytics lagrer ikke IP-adresser, og det er ikke mulig å identifisere enkeltkunder basert på statistikken som samles inn.

Nyhetsbrev 
Du kan selv melde deg på vårt nyhetsbrev og velge hvilke produktkategorier du er interessert it. Dersom du ønsker å melde deg av nyhetsbrevet kan du trykke her.

Hvordan håndterer Benum Norway AS personopplysninger?

Benum Norway AS håndterer personopplysninger i samsvar med gjeldende regelverk, og har gode rutiner for å sikre at uvedkommende ikke skal få tilgang til personopplysninger. Eksempler på slike rutiner er risikovurderinger, tilgangsstyring, jevnlig gjennomgang av rutiner og fokus på arkiveringsrutiner.

Benum Norway AS vil ikke dele, overføre eller på andre måter utlevere dine personopplysninger på andre måter enn det vi har beskrevet i denne personvernerklæringen. Dine personopplysninger vil kun deles dersom du har samtykket til det eller dersom vi er rettslig forpliktet til det. Samarbeidspartnere vil kun få tilgang til personopplysninger dersom det er nødvendig for å utføre tjenster for Benum Norway AS og i henhold til denne personvernerklæringen. Benum Norway AS vil i så fall inngå databehandleravtale med tjenesteleverandøren og vi vil kun dele et minimum av personopplysninger. Du kan være trygg på at Benum Norway AS aldri vil selge dine personopplysninger

Personvernansvarlig i Benum Norway AS er markedsansvarlig Guri istad. 

Har du spørsmål om hvordan Benum Norway AS håndterer personopplysninger eller ønsker du å få utlevert eller slettet personopplysninger? Ta på norway@benum.com og skriv “Personvern” i emnefeltet.