Denne bedriftskontoen er låst og du kan ikke legge inn nye bestillinger hos oss. Har du spørsmål, ta kontakt på regnskap@benum.com.

Axient Digital

Vise som Liste Rutenett

Viser 1-12 av 56 produkter

Side
per side
Angi synkende retning
 1. Shure ADX3 Plug-on Transmitter 470-636 MHz
  Pris på forespørsel

  La bom-mikrofonen, plantemikrofonen og intervjumikrofonen være nøyaktig der de er, og foreta nødvendige senderjusteringer fra tralla, bagen, kameraet eller lastebilen. Axient Digital ADX3 plug-on sender med ShowLink gir omfattende sanntidskontroll av alle senderparametere fra mikseposisjonen. ADX3 plug-on-sender har en sikker XLR-kontaktdesign, støtte for både Shure SB900-seriens oppladbare batterier og AA-batterier, og enkle, brukervennlige kontroller og menyer.

 2. Shure ADX5D Dual TA3 Back Plate
  Pris på forespørsel

  En av de største fordelene med formfaktoren for den trådløse mottakeren er at de kan konfigureres for flere applikasjoner, inkludert innsetting i et kamera eller multikoplingsenhet, eller for frittstående bruk der strøm leveres av et batteridistribusjonssystem (BDS) ) eller batterislede. ADX5BP-TA3-bakplaten gir frittstående tilkobling for Axient® Digital ADX5D til profesjonelle kringkastingskameraer, multikoplingsenheter og batteridistribusjonssystemer (BDS).

 3. Shure ADX5D DB25 Back Plate
  Pris på forespørsel

  En av de største fordelene med formfaktoren for den trådløse mottakeren er at de kan konfigureres for flere applikasjoner, inkludert innsetting i et kamera eller multikoplingsenhet, eller for frittstående bruk der strøm leveres av et batteridistribusjonssystem (BDS) ) eller batterislede. ADX5BP-DB25 kobler den bærbare Axient® Digital ADX5D trådløse mottakeren til slot-in-enheter med 25-pinners kontakter.

Vise som Liste Rutenett

Viser 1-12 av 56 produkter

Side
per side
Angi synkende retning
Benum representerer eksklusivt flere av verdens mest anerkjente merkevarer innen lyd.
Search engine powered by ElasticSuite