Denne bedriftskontoen er låst og du kan ikke legge inn nye bestillinger hos oss. Har du spørsmål, ta kontakt på regnskap@benum.com.

Video, portable og mobil

Vise som Liste Rutenett

Viser 1-12 av 13 produkter

Side
per side
Angi synkende retning
 1. Shure VP83 Camera Mount Shotgun Microphone
  Pris fra
  veil. inkl. MVA. veil eks. MVA
  Din pris per Stk Veil. per Stk inkl. mva. eks. MVA.

  En øyeblikkelig oppgradering til profesjonell lyd for DSLR-kameraet eller HD-videokameraet; VP83 er en shotgun-mikrofon som tar videoproduksjonen din til neste nivå. To glidebrytere gjør det mulig å justere mikrofonforsterkningen raskt og et filter med low-cut for å skreddersy lyden din, uansett hvor du befinner deg. Vi har brukt år på å perfeksjonere lyden vår, så la oss ta vare på lyden din ved din neste 'run and gun' videofotografering med denne hot shoe-mikrofonen for full HD-opptak.

 2. Shure MV88+ VIDEO KIT
  Pris fra
  veil. inkl. MVA. veil eks. MVA
  Din pris per Stk Veil. per Stk inkl. mva. eks. MVA.

  MV88 + Video Kit er din mobile profesjonelle opptaksrigg. Pakken inkluderer Manfrotto PIXI-stativ, telefonklemme og mikrofonklips for skomontering, USB-C og lynkabler, som gjør den klar for lyd- og / eller videoopptak rett ut av esken. De gratis lyd- og videoappene fra ShurePlus MOTIV muliggjør opptakskontroll, og muligheten til å lagre og dele innholdet ditt i flere formater.

  Kompatibel med Android, iOS Lightning, Mac og Windows.
 3. SHURE MV7+ XLR/USB SPEECH MICROPHONE
  Velg variant for å se pris og lagerstatus

  Oppdatert med et tilpassbart LED-berøringspanel, kraftige DSP-funksjoner og enda bedre lyd, er MV7+ Podcast Microphone en dynamisk mikrofon bygget for kresne podcastere, streamere og musikere. Denne oppdaterte versjonen tilbyr USB-C og XLR-utganger, en forbedret Auto Level Mode, samt et nytt digitalt popfilter, sanntids Denoiser og reverb-effekter. Velg blant millioner av fargealternativer for å gjøre LED-panelet med berøring for å dempe like unikt som lyden du tar opp.

 4. SHURE XLR/USB SPEECH MICROPHONE, PODCAST KIT BLACK +STAND
  Pris fra
  veil. inkl. MVA. veil eks. MVA
  Din pris per Stk Veil. per Stk inkl. mva. eks. MVA.

  Oppdatert med et tilpassbart LED-berøringspanel, kraftige DSP-funksjoner og enda bedre lyd, er MV7+ Podcast Microphone en dynamisk mikrofon bygget for kresne podcastere, streamere og musikere. Denne oppdaterte versjonen tilbyr USB-C og XLR-utganger, en forbedret Auto Level Mode, samt et nytt digitalt popfilter, sanntids Denoiser og reverb-effekter. Velg blant millioner av fargealternativer for å gjøre LED-panelet like unikt som lyden du tar opp.

  MV7+ er i denne pakken bundlet med et bordstativ med rund fot fra Shure by Gator.

Vise som Liste Rutenett

Viser 1-12 av 13 produkter

Side
per side
Angi synkende retning
Benum representerer eksklusivt flere av verdens mest anerkjente merkevarer innen lyd.
Search engine powered by ElasticSuite