Denne bedriftskontoen er låst og du kan ikke legge inn nye bestillinger hos oss. Har du spørsmål, ta kontakt på regnskap@benum.com.

Kontrollere

Vise som Liste Rutenett

Viser 10 produkter

per side
Angi synkende retning
 1. QSC 4x2 Channel 2 Gang US Dante/AES67 Wall Plate w/Bluetooth
  Pris fra

  Attero Tech av QSC unD6IO-BT Dante/AES67 lydinterface med Bluetooth® er en kostnadseffektiv, multi-IO veggplate. UnD6IO-BT har stereo Bluetooth trådløs lydinngang sammen med (2) RCA linjenivåinnganger og en 3,5 mm TRS linjenivåinngang. En 3,5 mm TRS linjenivå utgang foran er også inkludert. UnD6IO-BT er designet for å passe inn i de fleste dobbeltkoblingsboksene i USA og er PoE-aktivert, slik at alle tilkoblinger (strøm, kontroll og lyddata) er levert av en enkelt CAT-5e/6-kabel. Veggplatens unike blanding av forbrukervennlig kablet og trådløs tilkobling tillater enkel tilkobling til et bredt utvalg av brukerenheter i et Dante- eller AES67-nettverk, noe som eliminerer muligheten for problemer med jording eller andre lydproblemer som ofte finnes i forbrukerenheter.

 2. QSC Axon C1 Wall Controller US PoE
  Pris fra

  Attero Tech Axon C1 er en kontrollløsning for nettverksbaserte AV-systemer. C1 har et Decora-design i veggen med en OLED-skjerm og en roterende enkoder for enkel kontroll av volum, demping og forhåndsinnstillinger. C1 integreres i Q-SYS via en utvidelse, og fjerner behovet for tilpasset programmering under integrasjon. C1 i stand til å kontrollere praktisk talt ethvert Ethernet-basert, tredjeparts audio DSP eller AV-utstyr.

  Enheten leveres med både hvite og svarte deksler.

Vise som Liste Rutenett

Viser 10 produkter

per side
Angi synkende retning
Benum representerer eksklusivt flere av verdens mest anerkjente merkevarer innen lyd.
Search engine powered by ElasticSuite