Denne bedriftskontoen er låst og du kan ikke legge inn nye bestillinger hos oss. Har du spørsmål, ta kontakt på regnskap@benum.com.

Shure

Vise som Liste Rutenett

Viser 1-12 av 926 produkter

Side
per side
Angi synkende retning
 1. SHURE MV7+ XLR/USB SPEECH MICROPHONE
  Velg variant for å se pris og lagerstatus

  Oppdatert med et tilpassbart LED-berøringspanel, kraftige DSP-funksjoner og enda bedre lyd, er MV7+ Podcast Microphone en dynamisk mikrofon bygget for kresne podcastere, streamere og musikere. Denne oppdaterte versjonen tilbyr USB-C og XLR-utganger, en forbedret Auto Level Mode, samt et nytt digitalt popfilter, sanntids Denoiser og reverb-effekter. Velg blant millioner av fargealternativer for å gjøre LED-panelet med berøring for å dempe like unikt som lyden du tar opp.

 2. SHURE XLR/USB SPEECH MICROPHONE, PODCAST KIT BLACK +STAND
  Pris fra
  veil. inkl. MVA. veil eks. MVA
  Din pris per Stk Veil. per Stk inkl. mva. eks. MVA.

  Oppdatert med et tilpassbart LED-berøringspanel, kraftige DSP-funksjoner og enda bedre lyd, er MV7+ Podcast Microphone en dynamisk mikrofon bygget for kresne podcastere, streamere og musikere. Denne oppdaterte versjonen tilbyr USB-C og XLR-utganger, en forbedret Auto Level Mode, samt et nytt digitalt popfilter, sanntids Denoiser og reverb-effekter. Velg blant millioner av fargealternativer for å gjøre LED-panelet like unikt som lyden du tar opp.

  MV7+ er i denne pakken bundlet med et bordstativ med rund fot fra Shure by Gator.

Vise som Liste Rutenett

Viser 1-12 av 926 produkter

Side
per side
Angi synkende retning
Benum representerer eksklusivt flere av verdens mest anerkjente merkevarer innen lyd.
Search engine powered by ElasticSuite