Denne bedriftskontoen er låst og du kan ikke legge inn nye bestillinger hos oss. Har du spørsmål, ta kontakt på regnskap@benum.com.

Podcast og broadcast

Vise som Liste Rutenett

Viser 1-12 av 21 produkter

Side
per side
Angi synkende retning
 1. SHURE MV7+ XLR/USB SPEECH MICROPHONE
  Velg variant for å se pris og lagerstatus

  Oppdatert med et tilpassbart LED-berøringspanel, kraftige DSP-funksjoner og enda bedre lyd, er MV7+ Podcast Microphone en dynamisk mikrofon bygget for kresne podcastere, streamere og musikere. Denne oppdaterte versjonen tilbyr USB-C og XLR-utganger, en forbedret Auto Level Mode, samt et nytt digitalt popfilter, sanntids Denoiser og reverb-effekter. Velg blant millioner av fargealternativer for å gjøre LED-panelet med berøring for å dempe like unikt som lyden du tar opp.

 2. SHURE XLR/USB SPEECH MICROPHONE, PODCAST KIT BLACK +STAND
  Pris fra
  veil. inkl. MVA. veil eks. MVA
  Din pris per Stk Veil. per Stk inkl. mva. eks. MVA.

  Oppdatert med et tilpassbart LED-berøringspanel, kraftige DSP-funksjoner og enda bedre lyd, er MV7+ Podcast Microphone en dynamisk mikrofon bygget for kresne podcastere, streamere og musikere. Denne oppdaterte versjonen tilbyr USB-C og XLR-utganger, en forbedret Auto Level Mode, samt et nytt digitalt popfilter, sanntids Denoiser og reverb-effekter. Velg blant millioner av fargealternativer for å gjøre LED-panelet like unikt som lyden du tar opp.

  MV7+ er i denne pakken bundlet med et bordstativ med rund fot fra Shure by Gator.

 3. Shure MVI DIG Digital Audio Interface
  Pris fra
  veil. inkl. MVA. veil eks. MVA
  Din pris per Stk Veil. per Stk inkl. mva. eks. MVA.

  Digital lydkort som kobler en profesjonell XLR-mikrofon eller 6,3 mm instrumentutgang til en datamaskin eller mobil enhet. Funksjonene inkluderer 5 DSP forhåndsinnstilte moduser for EQ, komprimering, begrensningsinnstillinger, forsterkningskontroll, demp og volum og phantom power.

  Kompatibel med iOS Lightning, Mac og Windows.

Vise som Liste Rutenett

Viser 1-12 av 21 produkter

Side
per side
Angi synkende retning
Benum representerer eksklusivt flere av verdens mest anerkjente merkevarer innen lyd.
Search engine powered by ElasticSuite