Denne bedriftskontoen er låst og du kan ikke legge inn nye bestillinger hos oss. Har du spørsmål, ta kontakt på regnskap@benum.com.

PoE/PoE+

Vise som Liste Rutenett

Viser 10 produkter

per side
Angi synkende retning
 1. Genelec 4436A Smart IP Installation Speaker
  Velg variant for å se pris og lagerstatus

  4436A Smart IP-installasjonshøyttaler

  Smart IP 4436A hengende høyttaler er spesialdesignet for AV-installasjoner i åpne rom med høyt tak, letter målrettet lyddistribusjon samtidig som den kombinerer subtil estetikk med lydgjengivelse av høyeste kvalitet – og bruker vår prisbelønte Smart IP-nettverksteknologi med én kabel for enkel installasjon, systemskalerbarhet og enkel betjening. Den elegante og det svært slitesterke stålpendeldesignet til toveis 4436A gir eksepsjonell langsiktig verdi for premium AV-installasjoner og er tilgjengelig i et utvalg av svart eller hvit finish.

 2. Genelec 4435A Smart IP
  Velg variant for å se pris og lagerstatus

  4435A Smart IP Active In-Ceiling-høyttaler

  4435A slutter seg til vår Smart IP-produktlinje for å tilby en høyttalerløsning i taket av høyeste kvalitet, med ekstra enkel installasjon, systemskalerbarhet og enkel betjening av Smart IPs nettverksteknologi med én kabel. Designet for diskret installasjon i taket gir den holdbare og funksjonelle 4435A eksepsjonell langsiktig verdi for premium AV-installasjoner. Toveis 4435A leveres med et utvalg av lettmonterte runde eller firkantede rister i enten sort eller hvit finish.

 3. Shure Networked Ceiling Loudspeaker + A-MXN5-TB Tile Bridge
  Pris på forespørsel
  Denne nettverkshøyttaleren bundlet med opphengsbroen A-MXN5-TB gir deg talegjengivelse av høy kvalitet for applikasjoner med AV-konferanser. PoE-aktivert med en lavprofildesign optimalisert for enkel installasjon i nedfelte tak. Denne nettverkshøyttaleren er distribuert og kontrollert via programvare og krever ikke en egen forsterker eller ekstern DSP. Integreres sømløst med Shures økosystem av nettverksmaskinvare og programvare for en komplett lydløsning.
 4. Shure Networked Ceiling Loudspeaker, 5.25 inch, White Finish
  Pris på forespørsel
  Denne nettverkshøyttaleren gir deg talegjengivelse av høy kvalitet for applikasjoner med AV-konferanser. PoE-aktivert med en lavprofildesign optimalisert for enkel installasjon i nedfelte tak. Denne nettverkshøyttaleren er distribuert og kontrollert via programvare og krever ikke en egen forsterker eller ekstern DSP. Integreres sømløst med Shures økosystem av nettverksmaskinvare og programvare for en komplett lydløsning.
Vise som Liste Rutenett

Viser 10 produkter

per side
Angi synkende retning
Benum representerer eksklusivt flere av verdens mest anerkjente merkevarer innen lyd.
Search engine powered by ElasticSuite