Denne bedriftskontoen er låst og du kan ikke legge inn nye bestillinger hos oss. Har du spørsmål, ta kontakt på regnskap@benum.com.

Genelec

Vise som Liste Rutenett

Viser 1-12 av 94 produkter

Side
per side
Angi synkende retning
 1. Genelec System Management Device for AoIP Networking
  Pris på forespørsel

  For profesjonelle innen lyd som bruker Audio-over-IP (AoIP)-tilkobling, gjør Genelec 9401A System Management Device det mulig å integrere Smart Active Monitors og Subwoofere (SAM™) i SAM-systemoppsett, fra stereo til immersive. Med hjelp av ST2110, AES67 og Ravenna strømmer som kilde tilbyr den samtidig full støtte for romtilpasning fra vår kraftige Genelec Loudspeaker Manager (GLM™) programvare.

 2. Genelec SAM Reference Controller
  Pris fra
  veil. inkl. MVA. veil eks. MVA
  Din pris per Stk Veil. per Stk inkl. mva. eks. MVA.

  Genelecs nye UNIO-plattform gir fagfolk mulighet til å jobbe trygt hvor som helst. Som et sentralt UNIO-element integrerer 9320A rom- og hodetelefonmonitoring for en enkelt, pålitelig arbeidsflyt – fullstendig tilpasset for total nøyaktighet.

  Med sine fleksible tilkoblinger, hodetelefonutgang i referansekvalitet og fysiske kontroll av våre adaptive teknologier, er 9320A det ideelle knutepunktet for profesjonelt lydarbeid – fra stereo til immersive – i alle rom.

 3. Genelec 4436A Smart IP Installation Speaker
  Velg variant for å se pris og lagerstatus

  4436A Smart IP-installasjonshøyttaler

  Smart IP 4436A hengende høyttaler er spesialdesignet for AV-installasjoner i åpne rom med høyt tak, letter målrettet lyddistribusjon samtidig som den kombinerer subtil estetikk med lydgjengivelse av høyeste kvalitet – og bruker vår prisbelønte Smart IP-nettverksteknologi med én kabel for enkel installasjon, systemskalerbarhet og enkel betjening. Den elegante og det svært slitesterke stålpendeldesignet til toveis 4436A gir eksepsjonell langsiktig verdi for premium AV-installasjoner og er tilgjengelig i et utvalg av svart eller hvit finish.

 4. Genelec 4435A Smart IP
  Velg variant for å se pris og lagerstatus

  4435A Smart IP Active In-Ceiling-høyttaler

  4435A slutter seg til vår Smart IP-produktlinje for å tilby en høyttalerløsning i taket av høyeste kvalitet, med ekstra enkel installasjon, systemskalerbarhet og enkel betjening av Smart IPs nettverksteknologi med én kabel. Designet for diskret installasjon i taket gir den holdbare og funksjonelle 4435A eksepsjonell langsiktig verdi for premium AV-installasjoner. Toveis 4435A leveres med et utvalg av lettmonterte runde eller firkantede rister i enten sort eller hvit finish.

Vise som Liste Rutenett

Viser 1-12 av 94 produkter

Side
per side
Angi synkende retning
Benum representerer eksklusivt flere av verdens mest anerkjente merkevarer innen lyd.
Search engine powered by ElasticSuite