Nyheter

 1. Shure er del av Crestron Next Road Trip Europe

  Shure er del av Crestron Next Road Trip Europe

  Bringing innovation to you

  Shure er del av Crestron Next Road Trip Europe, der tekniske innovative løsninger kommer til deg via en roadtrip med stopp i 38 europeiske byer, deriblant Bergen og Oslo. 

  Crestron Next Truck gir deg muligheten til å få praktiske, en-til-en demonstrasjoner av alle Crestrons viktigste teknologiske plattformer og veiledning fra lokale Crestron og Shure representanter. Crestron følger nødvendige

  Les mer »
 2. Shure MXA920 – Den nye standarden for takmikrofoner

  Shure MXA920 – Den nye standarden for takmikrofoner

  Shure introduserer MXA920 - Den nye standarden for takmikrofoner

  Shures nye flaggskip Array-mikrofon leverer Automatic Coverage™-teknologi og neste generasjons Array-arkitektur for strømlinjeformet oppsett og forbedret stemmekvalitet. 

  Microflex® Advance™ MXA920 er Shures nye flaggskipsmodell av takmikrofoner for AV-konferanser, kameratracking, stemmeløft og lydforsterkning i bedrifts-, utdannings- og møtemiljøer. Med Next Generation Array Architecture får du bedre lydopptak enn noen gang, er den er enda enklere å montere og bruke enn forgjengeren.

  Nøkkeloppgraderinger for MXA920: 

  • Automatisk dekningsteknologi  – MXA920 gir deg overlegen forhåndskonfigurert lydopptak som krever minimalt med oppsett. Ut av esken dekker den sømløst og automatisk et område på opptil 9x9 meter (30x30 fot), noe som reduserer tid og krefter brukt på oppsett – og potensielt gir installatører betydelige besparelser i tid og arbeid. Dekningen kan også tilpasses ytterligere for å passe forskjellige rom- eller seteoppsett, for å bare fange opp lyden fra møtedeltakerne der du ønsker – samtidig som du unngår områdene du vil ekskludere. 
  • Neste generasjon array-arkitektur – MXA920 gir deg mer retningsbestemt oppfanging av lyd over hele frekvensspekteret for nøyaktig dekning av spesifikke områder samtidig som den forbedrer stemmekvaliteten for mer naturlig lyd og fokuserer mindre på andre lyder i rommet. De helt nye DSP-algoritmene muliggjør mer naturlig tale slik at deltakerne blir hørt tydelig og presist. 
  • Større aplikasjonsfleksibilitet – MXA920 sender den nøyaktige plasseringen til hver enkelt taler til kameraets kontrollsystem for mer nøyaktig kameratracking. Steerable Coverage™-teknologi med individuelle lydutganger muliggjør høyere gain før feedback i Voice Lift og Sound Reinforcement-applikasjoner.

  MXA920 er sertifisert for Microsoft Teams når den blir brukt med IntelliMix P300 DSP og Microflex MXN5C nettverkshøyttaler, for forenklet tilkobling for sluttbrukere. Tilgjengelige modeller inkluderer kvadratisk (kun hvit) eller rund (hvit, svart eller aluminium), som alle kan males for å matche innredningen i rommet. 

  Allsidige alternativer for montering i taket, under taket, på stang eller vaier gjør det enkelt å integrere MXA920 både i formelle konferanserom eller moderne rom der arkitekturen står i sentrum. 

  Shure MXA920 er selskapets neste evolusjonære steg innen takmikrofoner og tilbyr brukere forbedret lydkvalitet. Med lanseringen av MXA920 vil MXA910 ikke lenger være tilgjengelig. 

  Les mer »
 3. Få premium UAD plug-ins GRATIS ved kjøp av utvalgte Apollo lydkort

  Få premium UAD plug-ins GRATIS ved kjøp av utvalgte Apollo lydkort

  Få premium UAD plug-ins GRATIS ved kjøp av utvalgte Apollo lydkort

  I en begrenset periode får du en gratis plug-in bundle til en verdi av ca 11 500,- ved kjøp av utvalgte Universal Audio Apollo Heritage Edition lydkort. 

  Oppgrader hjemmestudioet ditt med noen av verdens mest populære lydkort, og miks vokal og instrumenter med premium plug-ins fra Fairchild®, Teletronix®, Helios®, Universal Audio og flere.* 

  Kjøp en Apollo Twin HE

  Les mer »
 4. Stilling ledig – Serviceansvarlig

  Stilling ledig – Serviceansvarlig

  Stilling ledig – Serviceansvarlig

  Benum Norway AS ble etablert i 1971 og er i dag en av de ledende leverandører av lyd, AV og musikkrelatert utstyr i Norge og har omfattende erfaring fra elektroakustiske anlegg med blant annet installasjoner i Den Norske Opera i Bjørvika, Nidarosdomen, Oslo Rådhus, Stortinget og mange flere.

  Benum betjener næringsdrivende med bransjetilhørighet og henviser generelt sluttbrukere til sitt forhandlernettverk. Benum dekker blant

  Les mer »
 5. Møt oss på ISE 2022

  Møt oss på ISE 2022

  Møt oss på ISE 2022

  10.-13. mai er der endelig tid for ISE 2022, en av AV-bransjens viktigste messer, som for første gang holdes i Barcelona. Som vanlig er du velkommen til å booke et møte med oss slik at vi kan besøke og presentere våre leverandører og du kan få vite mer om produktene du er interessert i. 

  Om du ikke har skaffet deg inngangsbillett enda, kan du enkelt gjøre det her. 

  Les mer »
 6. Shure KSM11

  Shure KSM11

  Shure KSM11 trådløs mikrofonkapsel – En ny standard for live vokal

  KSM11 er designet for moderne digitale trådløse vokalprestasjoner i toppklassen, og revolusjonerer hvordan liveproduksjoner mikses. 

  Shure er stolte over å introdusere KSM11 Trådløs Vokal Mikrofonkapsel, selskapets nye toppmoderne førsteklasses kondensatormikrofonhode. Med en elegant kombinasjon av lav- og mellomtoneklarhet og stor detaljrikdom, har KSM11 allerede blitt tatt i bruk av noen av bransjens største navn. 

  Etter hvert som produksjonen av livelyd har utviklet seg, har vokal i økende grad vært avhengig av grundig signalbehandling for å stå fram i miksen. Shure utviklet KSM11 for å gi den mest naturlige, transparente og tydelige lyden uten behov for omfattende behandling for kringkasting, simulcast og live-streamede forestillinger. Enten publikum lytter live på en konsert eller streamer showet hjemme, sørger KSM11 for at vokalen fanges i uovertruffen kvalitet.

  "Når vi ser på vokalmikrofoner, vil vi at mikrofonen skal reprodusere artisten mest mulig ekte. Du ønsker å kunne høre vokalen slik folk har begynt å forvente den. Det var umiddelbart klart at KSM11 gjorde det bedre enn noe annet vi brukte på den tiden ... det føltes som et veldig enkelt steg opp uten noen anstrengelse fra vår side. Hvis jeg skulle prøve å oppsummere KSM11 med ett ord, ville det vært "ærlig." – Will Nicholson, FOH, Dua Lipa

  Les mer »
 7. Universal Audio lanserer UAD Spark

  Universal Audio lanserer UAD Spark

  Universal Audio lanserer UAD Spark plug-ins og abonnement

  Når kan du for første gang kjøre industrilendende plug-ins lokalt uten hardware fra Universal Audio, noe som gir deg Neve®, Studer®, Moog®, API® og Lexicon® plug-ins, og eksklusive instrumenter som Opal Synth, fra $19,99 i måneden. 

  Universal Audio er stolte over å introdusere UAD Spark, en ny abonnementstjeneste som gir profesjonelle UAD-plugin-moduler

  Les mer »
 8. QSC lanserer sine første nettverksmikrofoner og -høyttalere som del av Q-SYS

  QSC lanserer sine første nettverksmikrofoner og -høyttalere som del av Q-SYS

  Nye produkter forbedrer samarbeidsløsninger drevet av Q-SYS OS

  Costa Mesa, California, februar 2022
  QSC har annnonsert den nye NM-serien med nettverksmikrofoner for bord og NL-serien nettverkshøyttalere for Q-SYS lyd-, video- og kontrollplattform styrt fra skyen. Drevet av Q-SYS OS, vil disse nye produktene sammen med de nylig introduserte Q-SYS NC-serie konferansekameraene og Q-SYS TSC-serien Gen 3 nettverksberøringsskjermkontrollere gi en komplett serie med IP

  Les mer »
 9. Universal Audio SP-1

  Universal Audio SP-1

  SP-1 Standard Pencil mikrofonpar

  Med småmembranmikrofonparet SP-1 kan du spille inn akustiske instrumenter, trommer og perkusjon, og liveopptredener i stereo med krystallklar lyd i albumkvalitet. 

  Det perfekte paret for stereoinnspilling 
  Som et matchet stereopar gir SP-1 deg klarhet, bredde og dimensjon når du spiller inn. Uavhengig av om det er en stram X/Y-konfigurasjon eller stor avstand mellom mikrofonene, kan du kombinere dem slik du vil for å få fram detaljer du aldri har hørt før. 

  Gjør dine beste opptak, uansett hvor du er 
  Med SP-1s klassiske kardioide design, høye SPL-toleranse og myke toppfrekvenser får du rene opptak av akustiske gitarer, overhead over trommesett, perkusjon, blåseinstrumenter og mer - uansett volum og i alle opptaksmiljø. 

  Mer enn en gjennomsnittlig småmembranmikrofon
  Universal Audio har skapt SP-1 for å være en skikkelig arbeidshest, og et naturlig valg for stereoopptak. Med retrofinish, vintage eleganse og solid kvalitet, er disse stilige kondensatormi

  Les mer »
 10. Nyeste episode i Cedars serie med tutorials

  Nyeste episode i Cedars serie med tutorials

  Ny episode i serien med tutorials fra Cedar

  Cedar har nettopp lansert den sin nye "How to ...?" serie, som forklarer seerne hvordan de kan bruke Retouch for de-essing uten noen endring i stemmekvaliteten og uten bruk av andre verktøy. 

  Her kan du se de første i en hel rekke av "How to"-videoer fra Cedar. 

  Les mer »
 11. QSC lanserer premium utendørs landskapshøyttalere til AcousticDesign serien

  QSC lanserer premium utendørs landskapshøyttalere til AcousticDesign serien

  Unikt robust kabinett som beskytter mot elementene og gir deg overlegen lydkvalitet

  Costa Mesa, California, februar 2022
  QSC introduserer AcousticDesign™ Series Direct Weather Landscape (AD-DWL) høyttalere som har en slank forhøyet pullert-kabinett-design som gjør at lyden bærer godt over hindringer samtidig som den gir en robust og støtsikker løsning tilpasset utendørsinstallasjoner, uten å gå ut over lydkvaliteten. 

  Direct Weather Landscape serien ink

  Les mer »
 12. Genelec lanserer 4410 høyttalere og appen Smart IP Controller

  Genelec lanserer 4410 høyttalere og appen Smart IP Controller

  Genelec lanserer 4410 høyttalere og appen Smart IP Controller

  Alle systemdesignere og installtører som er på jakt etter en høyttalerserie med eksepsjonell lydkvalitet og bekvemmeligheten med enkeltkablet nettverk bør ta en titt på Smart IP serien fra Genelec. 

  Den nye ultrakompakte 4410 aktive høyttaleren slår seg sammen med de eksisterende 4420 og 4430 Smart IP-modellene for å imøtekomme

  Les mer »
 13. QSC introduserer ekspansjonsbokser for I/O over nettverk

  QSC introduserer ekspansjonsbokser for I/O over nettverk

  Q-SYS gir deg større fleksibilitet og enklere integrasjon av ikke-nettverksenheter

  Costa Mesa, California, februar 2022
  Under QSC Winter Activate 2022 annonserte QSC den nye QIO-serien med ekspansjonsbokser for I/O over nettverk for Q-SYS audio, video og kontroll styrt fra skyen. De nye I/O ekspansjonsboksene tilbyr enkel og skalerbar I/O tilpassing til brukere som trenger en enkel måte å legge til ikke-nettverksløsninger for audio og kontroll til et Q-SYS system uten komplisert programmering. 

  QIO-serien inneholder tre audio I/O modeller og tre kontroll I/O modeller, der alle støtter en spesifikk type tilkobling. De er designet for å støtte distribuert, sentralisert eller hybrid nettverk- og prosesseringsarkitektur. Disse I/O ekspansjonsboksene gir systemdesigneren muligheten til å koble lokasjonen til I/O enheten fra lokasjonen til audio-, video- og kontroll-prosesseringen. Dette utvider I/O-tilpassingsmulighetene til de nyere Q-SYS Core prosessorene som har færre innebygde I/O valg, inkludert Core Nano, Core 8 Flex og NV-32-H (Core Capable). Alle modellene har en kompakt formfaktor som kan rack- eller overflatemonteres.  

   

  Audio I/O modellene inneholder profesjonelle mikrofon/linje-nivå innganger med +48 VDC phantom power og/eller linjeutganger for å sikre høy ytelse og kompatibilitet, sammen med evnen til å oppdage enheter og innganger som muliggjør monitorering, brukerstatistikk og feilmeldinger. 

  Les mer »
 14. Shure Adapt i Oslo

  Shure Adapt i Oslo

  Shure Adapt i Oslo

  Etter to år med virtuelle samtaler og webinarer har vi gleden av å invitere deg til Oslo for å møte Shure og bli kjent med produktene i Stem Ecosystem og Microflex Ecosystem.

  På dette arrangementet vil du få muligheten til å bli bedre kjent med Stem Ecosystem og Microflex Ecosystem.

   

  Stem Ecosystem – økosystemet

  Les mer »
 15. Universal Audio lanserer mikrofoner

  Kvinne synger i en SD-1 mikrofon med en gitarist i bakgrunnen

  SD-1 Standard Dynamisk

  Med den dynamiske mikrofonen SD-1 kan du spille inn vokal, instrumenter, livestreams og podkaster som en profesjonell. Mikrofonen gir deg umiddelbart en polert studiolyd som er klar for å kringkastes. 

  SD-1 gir deg studiokvalitet og stil, uansett hvor du spiller inn. Den er skreddersydd for tale og vokal nær mikrofonen, med en enkel design som avviser bakgrunnslyder som vifter, kjøleskap og bråkete bandkollegaer. 

  Reduser mumling og uklarheter i dine innspillinger med SD-1 sitt valgfrie low cut

  Les mer »
Side