Nyheter

 1. RCF lanserer ART 9

  RCF lanserer ART 9

  En revolusjon innen bærbar lyd


  ART 9 kombinerer rå kraft og teknisk innovasjon for å pålitelig levere overlegen klarhet med imponerende lydtrykk. Med RCFs byggekvalitet og fullpakket med premiumfunksjoner er ART 9-serien de mest allsidige høyttalerne for det profesjonelle markedet – på turne, på scenen og også for faste installasjoner. 

  Opplev krystallklar lyd med dyp, kraftfull bas. 2100 W effekt

  Les mer »
 2. MV7 Podcast Kit

  MV7 Podcast Kit

  MV7 podcast kit med Manfrotto PIXI Mini tripod

  Er det på tide å ta podkasten til et nytt nivå? Her er en enkel måte å gjøre det på! Shures nye MV7 podcast kit inkluderer en Manfrotto PIXI Mini tripod, og gir en komplett ut-av-boksen løsning for podcastere og streamere på alle nivåer. 

  Det er en økende etterspørsel etter profesjonelle audioløsninger for podcastere og strømmere, og Shure forstår behovet for høykvalitets lyd uavhengig av opptaksmiljøet. MV7 podcastmikrofon fra Shure er en dynamisk mikrofon som gir deg Voice Isolation-teknologi og Auto Level-modus for å få den perfekte innspillingen hver gang. Med det nye kittet vil brukeren være i stand til å sette opp, koble til og begynne innspillingen rett ut av boksen. 

  MV7 Podcast Kit inneholder: 

  • MV7 Podcast mikrofon (svart) med hybrid XLR- og USB-utgang
  • Manfrotto PIXI Mini tripod 
  • 3 meters USB-A kabel 
  • 3 meters USB-C kabel 
  MV7 podcast kit med MV7 podcast mikrofon og Manfrotto PIXI Mini tripod
  Les mer »
 3. NY GLM software fra Genelec

  NY GLM software fra Genelec

  GLM 4.1 – raskere og enda mer presis

  GLM fyller 15 år, og Genelec feirer jubileet med å lansere GLM 4.1, som gir en mer presis frekvensrespons på en brøkdel av tiden! Du kan bli med på feiringen ved å laste ned GLM 4.1. 

  Takket være nyseste generasjon AutoCal 2 automatiske algoritme for romkalibrering og et vell av nye egenskaper, går GLM 4.1 enda lenger i å hjelpe deg med å produsere mikser som gjengis konsekvent i andre rom og systemer. 

  GLM 4.1 gir deg: 

  • Mer presis frekvensrespons med bedre subjektiv flathet 
  • Langt raskere kalibrering
  • Forbedret ytelse i livlige rom 
  • Ny funksjon for monitorkontroll, inkludert Solo-X mode 
  • Utvidet faselinearitet med modellene 8331A, 8341A, 8351B og 8361A, noe som gir et bedre lydbilde og forbedret ytelse utenfor aksen

  Genelec og vi er sikre på at du kommer til å være enige med oss i at GLM 41. er den beste og kraftigste versjonen av GLM så langt! 

  Les mer »
 4. QSC tilbyr møteromsløsninger for Zoom

  QSC tilbyr møteromsløsninger for Zoom

  QSC tilbyr møteromsløsninger for Zoom

  Bruk den fleksible og skalerbare Q-SYS platformen til å gjøre dine Zoom Rooms møter til en fullverdig møteromsopplevelse. 

  Costa Mesa, California, juli 2021 
  QSC annonserer nye møteromsløsninger som er sertifisert for bruk med Zoom Rooms. QSC har jobbet sammen med Zoom Video Communications, Inc for å skape en løsning som gjør integrasjon enklere og gjør det enkelt for brukeren å skalere Zoom Rooms, og gir en intuitiv og konsekvent brukeropplevelse. 

  QSCs møteromsløsning for Zoom Rooms er sentrert rundt Q-SYS Core 8 Flex prosessor, som gir en unik kombinasjon av kontroll for lyd, video og brukerkontroll i en og samme integrerte modul. Den inkluderer også QSCs SPA-serie med to- og firekanals forsterkere og QSCs AcousticDesign™ serie med AD-C4T takhøyttalere, som gir en unik realistisk lydmessig gjengivelse og og enkel instalering. 

  "QSC har vært en basis i Zoom ProAV-designs i årevis," sier Shane Spåringer, løsningsarkitekt hos Zoom. "Med denne nye sertifiseringen bidrar QSC med komplette løsninger som fungerer for fleksible rom, klasserom, styrerom, forelesningssaler og mye mer." 

  Les mer »
 5. UAD-2 Ultimate Bundle til NY pris

  UAD-2 Ultimate Bundle til NY pris

  Spar enda mer med UAD-2 Ultimate 9 Bundles!

  Er du klar for å ta plug-in samlingen til neste nivå? Nå har du sjansen til å skape drømmestudioet med Universal Audios UAD-2 OCTO DSP akselerator og mer enn 100 UA-utviklede plug-ins til drømmepriser.  

   

  Før: Veiledende pris inkludert MVA 59 995,- 

  Nå: Veiledende pris inkludert MVA 39 995,- 

  Les mer »
 6. Genelec tar steget inn i hjemmet

  Genelec tar steget inn i hjemmet

  Genelec tar steget inn i hjemmet

  Helsinki, Finland – juni 2021

  I løpet av de siste årene har den finske høyttalerprodusenten Genelec innledet et samarbeid med flere finske entrepenører for å gjøre AV-planlegging til en del av selve huset og ikke bare en ettertanke. Å legge til rette for framtidige AV-løsninger allerede på planleggingsstadiet er langt mer kostnadeseffektivt og sikrer profesjonell lydkvalitet. Her får du se et eksempel på en nylig installasjon for en kunde i Sipoo, øst for Helsinki, som har installert aktive høyttalere fra Genelecs hjemmehøyttalerserie i hjemmet sitt. På denne måten sikrer kunden et helhetlig og krystallklart lybilde i hjemmet. 

  Åpen stue- og kjøkkenløsning.

  Systemet ble designet etter kundens ønsker av Tomi Hyvärinen fra AV-spesialisten HifiStudio i Helsinki

  Les mer »
 7. Bestill QSC Integrated Systems Business fra Benum

  Bestill QSC Integrated Systems Business fra Benum

  Nå kan du bestille QSC Integrated Systems Business hos Benum!

  QSC satser stort på det norske markedet, og fra og med 1. juli er Benum stolt leverandør av QSC Integrated Systms Business i Norge. 

  "Vi gleder oss til å jobbe med en spennende partner som QSC, og har høye forventninger til samarbeidet," uttalte Ronald Hernes, daglig leder i Benum Norway AS, da nyheten ble kjent i februar. 

  Les mer »
 8. Få gratis plug-ins fra Neve, Auto-Tune og Teletronix

  Få gratis plug-ins fra Neve, Auto-Tune og Teletronix

  Få gratis plug-ins fra Neve, Auto-Tune & Teletronix

  Ønsker du å gi miksene dine et løft med autentiske emuleringer av bestselgende analoge og digitale prosessorer? I en tidsbegrenset periode kan du får premium UAD plug-ins til en verdi av opp til 14 000,- kroner fra Neve®, Antares®, Teletronix® og Universal Audio GRATIS når når du kjøper utvalgte UAD-2 DSP akseleratorer. 

  Kjøp en UAD-2 Satelite Quad (Thunderbolt 3 eller USB) og få:

  Les mer »
 9. Shure ADX5D – ekstraordinær, bærbar, trådløs

  Shure ADX5D – ekstraordinær, bærbar, trådløs

  Shure ADX5D – ekstraordinær, bærbar, trådløs

  Nye Axient® Digital ADX5D er en 2-kanals trådløs mottaker med bransjeledende RF-prestasjoner, effektivt frekvensbånd og transparent lydkvalitet i bærbar slot-in form. Som alle nye produkter i Axient® Digital har ADX5D ShowLink® Direct Mode som muliggjør fjernstyring av Axient® Digital uten behov for eksternt utstyr. 

  Lyden og prestasjonene, som har blitt standard for turnerende lydteknikere, har nå blitt tilgjengelig for profesjonelle innen film og kringkasting. Robust RF. Upåklagelig lyd. Axient® Digitals utmerkede kvalitet og prestasjoner. Her finner du alt i èn eneste bærbar slot-in. 

   

  Funksjoner:

  • Trådløs, 2-kanals mottaker med slot-in design
  • Bredt innstillingsområde med opp til 184 MHz (avhengig av region)
  • Høy spektral effektivitet, et avansert digitalt moduleringsskjema gir flere trådløse kanaler tilgjengelig i RF-området. Hig Density (HD) gir enda mer feffektiv utnyttelse av båndbredden (avhengig av bruk)
  • Ekte digital True Diversity i begge kanalene
  • Upåklagelig lydkvalitet takket være overlegen krets- og avansert digital lydkode
  • Nettverksstyring med Wireless Workbench® og programvaren ShurePlus™ Channels for iOS
  • Kanalkvalitetsmålere med fem steg viser RF-lenkekvalitet (per kanal)
  • Som en del av ADX-serien er mottakeren utstyrt med ShowLink Direct, noe som muliggjør fjernkontroll av Axient® Digital sendere uten behov for eksternt utstyr
  • Aux 3,5 mm lydutgang gir tilkobling til høretelefoner eller en balansert linjeinngang
  • ADX5D bakplaten fins med tre tilkoblingsalternativer for ulike aplikasjoner og tilkoblingstyper** (selges separat)
  • Tilbehørsfeste med Cold Shoe adapter (selges separat)
  • Avtagbare antenner med standard SMA-kontakter
  • OLED-skjerm med høy oppløsning
  • USB-C-port for firmware-oppdateringer
  • Effektivt brukergrensesnitt
  • Lav latency, ned til 2 millisekunder

  * ShowLink-kunksjonalitet er ikke tilgjengelig når den er integrert med tredjeparts st

  Les mer »
 10. Få mer ut av UAFX-pedalene med ny app

  Få mer ut av UAFX-pedalene med ny app

  Få enda mer ut av UAFX-pedalene med ny app!

  Med appen UAFX Control for iOs og Android får du enda mer ut av dine UAFX-pedaler. Appen gir deg byttabere bypass-valg for effekt trails og mulighet for tilpassing av fotswitch modus. 

  Appen er gratis og tilgengelig for Android og iOs.  

  Les mer »
 11. Shure SLXD Webinar

  Shure SLXD Webinar

  Shure inviterer til webinar om SLX-D og Wireless Workbench

  Tid: torsdag 17. juni klokken 11

  Bli med på webinar der Shure forteller mer om sitt nyeste trådløse system SLX-D, og diskuterer hva det vil innebære at SLX-D nå får støtte for Wireless Workbench og Shure Plus-kanaler. 

  SLX-D Digital Wireless viderefører arven med Shures eksepsjonelle trådløse teknikk og dekker er stort antall formål som loveopptredener, installasjoner, teater, broadcast, religiøse forsmlingsarenaer, presentasjoner, treningssektoren og mye, mye mer. I dette webinaert får du vite mer om hvordan akkurat din bedrift kan få utbytte av SLX-D. 

   

  Agenda:

  • Oversikt over SLX-D
  • Nøkkelfunksjoner og produktdemo
  • Wireless Workbench og Shure Plus-Channels
  • Q&A

  Workshopen vil foregå på engelsk. 

  Les mer »
 12. Sommertid fra 15. juni til 15. august

  Sommertid fra 15. juni til 15. august

  Sommertid fra 15. juni til 15. august

  Benum har sommertid for alle ansatte, og fra 15. juni til 15. august er vi åpne 9-15.30 mandag til fredag. Lageret er også åpent fra 9-15.30, og du kan som vanlig komme og hente varer du har bestilt i hele vår åpningstid. 

  God sommer! 

  Les mer »
 13. Den perfekte mikrofonen for hjemmekontoret

  Den perfekte mikrofonen for hjemmekontoret

  Shure MV5C – den perfekte mikrofonen for hjemmekontoret

  Hjemmekontor og digitale møter er stadig like aktuelt, og Shures nyeste tilskudd til MOTIV-serien sikrer deg krystallklar lyd uansett hvor du jobber. 

  I MV5C har Shure skapt en stilren mikrofon som er enkel å bruke. Det er ikke nødvendig med noen forkunskaper for å sette opp MV5C, det er bare å plugge mikrofonen rett i PCen, Macen eller nettbrettet med den medfølgende kabelen. Brukeren kan selv velge om den ønsker å bruke mikrofonen sammen med hodetelefoner eller ikke. 

  Shure MV5C er en retningsbestemt mikrofon med Shures Speech Enhancement Mode som framhever brukerens stemme og gir deg klar og tydelig lyd i telefon- og videomøter. Med en MV5C kan du alltid være trygg på at budskapet ditt kommer tydelig fram! 

  MV5C funger sømløst med de fleste tredjepartsplatformer for telefon- og videomøter som Microsoft Teams, Zoom og Google Meet. 

   

  Les mer »
 14. Få gratis Auto-Tune, Helios & UA plug-ins ved kjøp av utvalgte Apollo Desktop lydkort

  Få gratis Auto-Tune, Helios & UA plug-ins ved kjøp av utvalgte Apollo Desktop lydkort

  Få gratis plug-ins fra Auto-Tune, Helios og UA

  Ved kjøp av utvalgte Universal Audio lydkort for desktop får du nå gratis plug ins fra Auto-Tune, Helios og UA med på kjøpet! 

  Universal Audios nye Desktop Platinum Vocal Promo gir deg alt du trenger for å oppnå studiokvalitet når du tracker og mikser vokal med UA Apollo. 

  Kjøp en Apollo Twin X QUAD og få med: 

  • Antares Auto-Tune Realtime Advanced
  Les mer »
 15. Workshop – Lyd for høyere utdanning

  Workshop – Lyd for høyere utdanning

  Shure inviterer til workshop om lyd for hybridundervisning i høyere utdanning

  Tid: tirsdag 20. april klokken 14 til 14:30 

  Disrupsjon har tvunget høyere utdanningsektoren til å adoptere hybrid og hjemmebaserte læringsmoduler for studentene, og skapt en hverdag der ansatte sannsynligvis vil fortsette å tilby undervisning online også etter pandemien. God lyd er et absolutt krav for å kunne skape et godt, inkluderende og engasjerende læringsmiljø for studentene. 

  Shure inviterer til en 30-minutters workshop der deres eksperter vil gi deg en innføring i tidligere og pågående trender innen høyere utdanning. De vil også utforske hva framtiden bringer innen høyere utdanning basert på studentens krav og forventninger, og gi et overblikk over hvordan Shures innovative teknologi kan bidra til et nytt mangfoldig og dynamisk miljø innen høyere utdanning.  

  Les mer »
Side