Nyheter

 1. Sommertid fra 15. juni til 15. august

  Sommertid fra 15. juni til 15. august

  Sommertid fra 15. juni til 15. august

  Benum har sommertid for alle ansatte, og fra 15. juni til 15. august er vi åpne 9-15.30 mandag til fredag. Lageret er også åpent fra 9-15.30, og du kan som vanlig komme og hente varer du har bestilt i hele vår åpningstid. 

  God sommer! 

  Les mer »
 2. Benum Norway AS ekspanderer og søker produktansvarlig for QSC

  Benum Norway AS ekspanderer og søker produktansvarlig for QSC

  Benum Norway AS ekspanderer og søker produktansvarlig for QSC

  Benum vokser, og nå styrker vi laget med en produktansvarlig for QSC sine systemløsninger. QSC satser sterkt på det nordiske markedet, og Benum Norway AS blir eksklusiv distributør av QSC systems i Norge fra 1. juli.

  QSC er en spennende produsent av høyttalere, digitale miksere, forsterkere, lydprosessorer, kameraer, digitale kinoløsninger og – ikke minst – Q-SYS. Q-SYS er et komplett økosystem for kontroll av lyd, bilde og alle tenkelige eksterne enheter.

  Benum har kanskje det faglig sterkeste teamet av medarbeidere i vår bransje. Som produktansvarlig for QSC vil du inngå i dette teamet samt å samarbeide med QSC og våre ulike avdelinger i Norge og i Sverige. Vi representerer noen av verdens mest anerkjente merkevarer innen lyd: SHURE, QSC, Universal Audio, Genelec og Allen & Heath – for å nevne noen.

  Arbeidsområder
  • Oppsøkende salg
  • Utarbeide anbud der du inkluderer flere av våre merkevarer i tillegg til Q-SYS, for eksempel ulike løsninger fra Shure
  • Tenke strategisk rundt innsalg og produktlanseringer rettet mot installatører og andre aktører som jobber profesjonelt med lyd, bilde og kontrollsystemer
  • Tilrettelegging og utarbeiding av kurs og opplæring for installatører og systemdesignere –

  Les mer »
 3. Den perfekte mikrofonen for hjemmekontoret

  Den perfekte mikrofonen for hjemmekontoret

  Shure MV5C – den perfekte mikrofonen for hjemmekontoret

  Hjemmekontor og digitale møter er stadig like aktuelt, og Shures nyeste tilskudd til MOTIV-serien sikrer deg krystallklar lyd uansett hvor du jobber. 

  I MV5C har Shure skapt en stilren mikrofon som er enkel å bruke. Det er ikke nødvendig med noen forkunskaper for å sette opp MV5C, det er bare å plugge mikrofonen rett i PCen, Macen eller nettbrettet med den medfølgende kabelen. Brukeren kan selv velge om den ønsker å bruke mikrofonen sammen med hodetelefoner eller ikke. 

  Shure MV5C er en retningsbestemt mikrofon med Shures Speech Enhancement Mode som framhever brukerens stemme og gir deg klar og tydelig lyd i telefon- og videomøter. Med en MV5C kan du alltid være trygg på at budskapet ditt kommer tydelig fram! 

  MV5C funger sømløst med de fleste tredjepartsplatformer for telefon- og videomøter som Microsoft Teams, Zoom og Google Meet. 

   

  Les mer »
 4. Få gratis Auto-Tune, Helios & UA plug-ins ved kjøp av utvalgte Apollo Desktop lydkort

  Få gratis Auto-Tune, Helios & UA plug-ins ved kjøp av utvalgte Apollo Desktop lydkort

  Få gratis plug-ins fra Auto-Tune, Helios og UA

  Ved kjøp av utvalgte Universal Audio lydkort for desktop får du nå gratis plug ins fra Auto-Tune, Helios og UA med på kjøpet! 

  Universal Audios nye Desktop Platinum Vocal Promo gir deg alt du trenger for å oppnå studiokvalitet når du tracker og mikser vokal med UA Apollo. 

  Kjøp en Apollo Twin X QUAD og få med: 

  • Antares Auto-Tune Realtime Advanced
  Les mer »
 5. Workshop – Lyd for høyere utdanning

  Workshop – Lyd for høyere utdanning

  Shure inviterer til workshop om lyd for hybridundervisning i høyere utdanning

  Tid: tirsdag 20. april klokken 14 til 14:30 

  Disrupsjon har tvunget høyere utdanningsektoren til å adoptere hybrid og hjemmebaserte læringsmoduler for studentene, og skapt en hverdag der ansatte sannsynligvis vil fortsette å tilby undervisning online også etter pandemien. God lyd er et absolutt krav for å kunne skape et godt, inkluderende og engasjerende læringsmiljø for studentene. 

  Shure inviterer til en 30-minutters workshop der deres eksperter vil gi deg en innføring i tidligere og pågående trender innen høyere utdanning. De vil også utforske hva framtiden bringer innen høyere utdanning basert på studentens krav og forventninger, og gi et overblikk over hvordan Shures innovative teknologi kan bidra til et nytt mangfoldig og dynamisk miljø innen høyere utdanning.  

  Les mer »
 6. Shure Microflex – hvilken mikrofon passer ditt møterom

  Shure Microflex – hvilken mikrofon passer ditt møterom

  Shure Microflex – velg den beste mikrofonen for ditt møterom

  Lurer du på hvordan de ulike microflex-mikrofonene høres ut, og hvilken som passer best for ditt møterom? Shure har produsert en praktisk demonstrasjonsvideo der du får høre hvordan de ulike mikrofonene høres ut, og også får praktiske eksempler på hvordan de kan monteres. 

  Les mer »
 7. She Knows Tech Summit 2021

  She Knows Tech Summit 2021

  Genelec er stolt sponsor av She Knows Tech summit 2021

  Genelec er stolt sponsor av She Knows Tech (SKT) som arrangerer sin første online summit 5.-8. mars 2021. SKTs første online summit blir arrangert i sammenheng med den internasjonale kvinnedagen 8. mars, og er åpen for alle, uavhengig av kjønnsidentitet. Arrangementet er proppfult av spennende mesterklasser, workshops, paneler og netverkseventer holdt av inspirerende kvinner i musikkteknologibransjen, og dekker temaer som musikkproduksjon, lydteknikk, musikkteknologi og mye mer. 

  Musikere, produsenter, lydteknikere, kompnister, artister og alle bransjens multikunstnere er velkomne til å lære mer om hvordan man kan ta mer kontroll over sin egen artistiske karriere, fra komposisjon og utøving til produksjon og lydteknikk på SKT Summit. 

  Klikk her for å lese mer om She Knows Tech, og her for å lese mer og melde deg på She Kn

  Les mer »
 8. Spar opp til 60% på UA Apollo Thunderbolt ekspansjonskort

  Spar opp til 60% på UA Apollo Thunderbolt ekspansjonskort

  Spar opp til 60% på Thunderbolt ekspansjonskort for UA Apollo

  Har du tenkt å oppgradere din Apollo med Thunderbolt ekspansjonskort? Da er tiden inne nå! Fram til 30. juni kan du spare opp til 60% på å kjøpe ekspansjonskort for Thunderbolt. Få lynrask gjennomgangshastighet på opptil 40Gbps, og muligeten til å koble til flere Apollo lydkort, DSP akkseleratorer, harddisker, dual 4K monitorerer og mye mer. 

  Med ekspansjonskort for Thunderbolt kan du: 

  • Koble
  Les mer »
 9. Bli med prisbelønte Morten Lindberg i studio

  Bli med prisbelønte Morten Lindberg i studio

  Morten Lindberg skaper lydmagi i studio med Genelec "The Ones"

  Morten Lindberg har vunnet Grammy for sine immersive innspillinger og produksjoner, og nå har han oppgraderet monitorsystemet i post-produksjonstudioet sitt med Genelec aktive smartmonitorer og -woofere i en 7-1-4-konfigurasjon. I videoen nederst i saken inviterer han deg med inn i studio og forklarar litt om hva han tenker rundt redigering, miksing og mastering av immersive innspillinger. 

  Lindberg har lenge satt standarden for for hva som kan oppnås lydmessig innen sitt felt. I 1992 startet han plateselskapet 2L som spesialiserer seg på høykvalitetsinnspillinger med norske komponister og musikere med et internasjonalt repertoar. Lindbergs nylig oppgraderte post-produksjonstudio er designet spesielt for redigering, miksing og mastering av immersive lyd.

  Les mer »
 10. Automatiske hånddesinfeksjonsdispensere fra K&M

  Automatiske hånddesinfeksjonsdispensere fra K&M

  Automatiske hånddesinfeksjonsdispensere fra K&M

  Les mer »
 11. Benum blir stolt leverandør av QSC

  Benum blir stolt leverandør av QSC

  Benum blir stolt leverandør av QSC i Norge

  QSC satser sterkt på det Nordiske markedet, og Benum AS blir eksklusiv distributør av QSC i Norge fra 1. juli. 

  "Vi gleder oss til å jobbe med en spennende partner som QSC, og har høye forventninger til samarbeidet," uttaler Ronald Hernes, daglig leder i Benum Norway AS. 

  QSC endrer distribusjonsmodell for å styrke sin posisjon på det nordiske markedet, og fra 1. juli blir Benum Norway AS eksklusiv distributør av QSC-produkter i Norge. “Vi har greid å styrke vår posisjon på tvers av alle avdelingene ved å sette inn flere dedikerte QSC medarbeidere som har fokusert særlig på den nordiske regionen," sier Jan Villumsen, Market Development Manager Nordic, QSC EMEA. “Med vår nye distribusjonsmodell for Norden vil vi jobbe med en svært erfaren eksklusiv distribusjonspartner i Norge."  

  “QSC har aktivt jobbet med å øke tilstedeværelsen og markedsandelen i hele EMEA-regionen i løpet av de siste tre årene," legger Duncan Savage, Regional Director Northern Europe, QSC EMEA til. “Da er det en selvføl

  Les mer »
 12. Gratis UAD-plugins fra Avalon, Capitol Studios, Lexicon og UA

  Gratis UAD-plugins fra Avalon, Capitol Studios, Lexicon og UA

  Få gratis UAD plug-ins fra Avalon, Capitol Studios, Lexicon og UA

  Les mer »
 13. Nye pedaler fra Universal Audio

  Nye pedaler fra Universal Audio
  Les mer »
 14. Bestselgeren Shure Axient Digital

  Bestselgeren Shure Axient Digital

  Bestselgeren Shure Axient Digital

  Hva

  Les mer »
 15. Ny MXW-software tilgjengelig

  Ny MXW-software tilgjengelig

  Ny MXW-software tilgjengelig!

  Shure

  Les mer »
Side