Nyheter

 1. Shure ADX5D Firmware oppdatering – Integrasjon med Aaton Digital og Sound Devices

  Shure ADX5D Firmware oppdatering – Integrasjon med Aaton Digital og Sound Devices

  ADX5D Firmware oppdatering – Integrasjon med Aaton Digital og Sound Devices

  Med den nyeste oppdateringen 1.3.26 for ADX5D to-kanals kameramottaker får du også muligheten for integrasjon med utvalgte bærbare miksere og opptakere. Axient® Digital ADX5D gir deg overbevisende RF-ytelse, spektrumeffektivitet og fullstendig transparent lydkvalitet med en mobil slot-in design. Når den nå også kan integreres med tredjeparts-produsenter tilbyr ADX5D enda flere viktige funksjoner. 

  Fjernkontroll – ADX5D kan kontrolleres og monitoreres fra utvalgte bærbare miksere og opptakere. Denne funksjonen gir lydteknikere og -ingeniører muligheten til å skanne frekvenser, tilpasse lydnivåer, overvåke batteritiden på sendere, og mye mer – fra de ulike mikserlokasjonene. 

  Støttede enheter*: 
  Sound Devices Scorpio og 888 mikseropptakere
  Sound devices SL-2 og SL-6 superslot moduler 
  Aaton Digital CantarX3 og CantarMini Mixer recorder
  Aaton Digital Hydra Interface System 

  *Tredjepartsenheter kan kreve oppdatering av firmware fra produsenten. For mer informasjon, se produsentens hjemmesider. 

  Vil du lære mer om de nye funksjonene og tredjeparts-integrasjonene? Meld deg på et av disse gratis webinarene. 

  Les mer »
 2. Genelec 6040R – fantastisk lyd og finsk design

  Genelec 6040R – fantastisk lyd og finsk design

  En feiring av fantastisk lyd og finsk design

  20 år etter introduksjonen av den originale og tidløse 6040A har klassikeren blitt fornyet og gjennoppstår som 6040R, den første modellen i Genelecs Signature Series – en samling av spesielt godt likte produkter og designsamarbeid som har markert Genelecs unike bidrag til lydindustrien over de siste fire tiårene. 

  6040R er skapt i samarbeid med den anerkjente industrielle designeren Harri Koskinen, og kombinerer det beste av finsk teknologi og design for å gi eksepsjonell ytelse og en tidløs estetikk til alle som elsker kvalitetslyd. 

  De flytende linjene i 6040Rs er laget av støpt resirkulert aluminium i en form som minimerer uønskede refleksjoner og inneholder den anerkjente Directivity Controlled Waveguide, integrert klasse D-forsterkning og innebygd DSP-prosessering-slik at du kan nyte: 

  • Krystallklar ytelse med konsekvent frekvensrespons 
  • Ufarget reproduksjon på tvers av et bredt lytteområde, med presist lydbilde og lite forvengning
  • En lytteopplevelse som kan optimaliseres for ethvert akustisk miljø 
  • Plug-and-play. Det er bare å koble til en lydkilde med høy kvalitet og nyte! 
  • Det høye nivået av detaljer og nøyaktighet som verdens artister, ingeniører, og produsenter forventer fra Genelec. 
  • En bærekraftig produsert høyttaler, bygd etter de strengeste standardane for miljøpåvirkning, som gir tiår med problemfri ytelse. 
  Les mer »
 3. Universal Audio presenterer Volt USB lydkort

  Universal Audio presenterer Volt USB lydkort

  Universal Audio presenterer Volt USB lydkort

  For Mac, PC, iPad og iPhone. Volt gir deg klassisk studiolyd med Vintage Mic Preamp modus, 76-kompressor, inkludert software for lyd og stilig UA-design. 

  Scotts Valley, California, oktober 2021
  Universal Audio, en ledende produsent av profesjonell hardware og software for lydinnspilling, er stolte over å presentere

  Les mer »
 4. Workshop – Stem Økosystem

  Workshop – Stem Økosystem

  Workshop – Shure Stem Økosystem

  Bli med når Shure diskuterer de ulike mikrofonløsningene som er tilgjengelige og hvilke fordeler de ulike valgene gir deg. Vi fordyper oss i de spesifikke kravene som fins på tvers av installasjon, hybridarrangementer og utdanning. 

  I løpet av workshopen kommer Shures eksperter til å forklare de ulike tilpasningene og løsningene som tilbys med produktene i Stem økosystemet. Alt er fullt tilpasningsdyktig med uendelige kombinasjoner. Lær hvordan du kan få friheten til å skape dynamiske, versatile møteromsmiljøer. 

  Workshopen er gratis og vil bli holdt på engelsk. 

  Dato: mandag 18. oktober 
  Tid: 14.00-15.00

  Les mer »
 5. Shure MV7X – Den perfekte podkast- og vokalmikrofonen!

  Shure MV7X – Den perfekte podkast- og vokalmikrofonen!

  Shure MV7X – den perfekte mikrofonen for podkastere og vokalister! 

  Det er ikke nødvendig å blakke seg for å drive podkast med gjester eller sammen med familie eller venner. Nye MV7X gir deg den samme gode lyden og påliteligheten som du har blitt kjent med og elsker i andre Shure-produkter. 

  MV7X er en XLR-versjon av Shures populære MV7 podkast-mikrofon. Ved å tilby en analog versjon av MV7, tilbyr Shure et rimeligere alternativ for alle som ønsker å starte med podkast eller innspilling av vokal for første gang. MV7X er også et strålende alternativ for alle som ønsker muligheten for å drive podkast med gjester, uten å måtte blakke seg på mikrofoner. 

  MV7X er designet med podkastere og vokalister i tankene, og bruker samme formfaktor som legendariske SM7B. Du kan plugge mikrofonen rett i ditt brukergrensesnitt for lyd og begynne opptakene umiddelbart. Tiden er inne for å fortelle din historie nå! 

  Shure MV7X er en dynamisk XLR-mikrofon av profesjonell kvalitet, perfekt for bruksområder som krever høy vokalforståelse med en balansert tone. Voice Isolation Technology sikrer at mikrofonen er laserfokusert på stemmen uten å fange opp uønskede bakgrunnslyder, noe som gir perfekte innspillinger i alle typer rom. Den attraktive og robuste metallkonstruksjonen har en justerbar bøyle som kan monteres på en mengde ulike mikrofonstativer for fleksible plasseringsalternativer. 

  Les mer »
 6. IntelliMix® Room 3.1 med AI Denoiser

  IntelliMix® Room 3.1 med AI Denoiser

  IntelliMix® Room med AI Denoiser

  Shure IntelliMix® Room DSP-programvare introduserer en AI Denoiser lydprosessor som reduserer tilfeldige lyder som kan forstyrre møter. Den kraftfulle algoritmen har blitt utviklet ved å bruke kunstig intelligens (AI) og maskinlæring, og kan undertrykke lyder som penneklikking, klakking fra tastatur, lyden av emballasje eller bestikk, og dører som slamrer – for å nevne noe – samtidig

  Les mer »
 7. ShurePlus channels for Android

  ShurePlus channels for Android

  ShurePlus™ Channels for Android

  Shure har gleden av å annonsere at fra og med mandag 20. september kan du laste ned ShurePlus™ Channels appen gratis via Google Play. Ved å gjøre appen tigjengelig også for Androidbrukere forsikrere Shure seg om at brukerne har en integrert setup for å håndtere og monitorere sitt trådløse system, uavhengig av hvilken telefon de bruker. 

  ShurePlus™ Channels kan hjelpe deg med å: 

  • Opprettho
  Les mer »
 8. Allen & Heath lanserer dLive Firmware V1.9

  Allen & Heath lanserer dLive Firmware V1.9

  Allen & Heath lanserer dLive firmware V1.9

  Allen & Heath har gleden av å annonsere at V1.9, den største dLive lanseringen så langt, er tilgjengelig for nedlasting. 

  "Med over 45 funksjoner etterspurt av brukerne og mange forbedringer er dLive V1.9 vår største release hittil" forklarer Jack Kenyon, dLive Product Specialist hos Allen & Heath. "Vi har kunder som bruker dLive i alle tenkelige applikasjoner, og denne omfattende oppdateringen gir

  Les mer »
 9. Universal Audio lanserer LUNA v1.2

  Universal Audio lanserer LUNA v1.2

  Universal Audio lanserer støtte for kontrollflate og Sidechaining i LUNA v1.2

  Oppdatering gir LUNA nye arbeidsflyt med støtte for kontrollflate og integrasjon for sidechaining. 

  Scotts Valley, California, September 2021
  Universal Audio, en ledende produsent av hardware og software for lydinnspilling, er stolte av å introdusere LUNA v1.2. LUNA v1.2 er en milepæl som gir LUNA Recording System nye funksjoner som støtte for kontrollflate og integrasjon for

  Les mer »
 10. Webinar – IntelliMix Room Teams sertifisering med Crestron

  Webinar – IntelliMix Room Teams sertifisering med Crestron

  Webinar – IntelliMix Room Microsoft Teams sertifisering med Crestron

  Shure og Crestron har slått seg sammen for å gi deg en sømløs AV-konferanseopplevelse. 

  Shure IntelliMix Room® er verdens første software-baserte digitale signalprosessering (DSP) for AV-konferanser som oppnår offisiell sertifisering for Microsoft Teams installert på Crestron UC-C100 Flex Video Conference System Integrator Kit. 

  På dette webinaret gir Chris Morley fra Shure og Craig Chester fra Crestron deg et overblikk over installering, oppsett og generelle tekniske råd, i tillegg til at de vil svare på en rekke vanlige spørsmål. Webinaret holdes på engelsk, og det vil være mulig å stille spørsmål på slutten av webinaret. 

  Webinaret passer for et bredt spekter av seere, inkludert selgere, designere, lydteknikere, installatører, konsulenter og sluttbrukere. 

  Dato: onsdag 22. september 
  Tid: 14.00-14.45 

  Les mer »
 11. QSC Q-SYS sertifisert for Google Meet

  QSC Q-SYS sertifisert for Google Meet

  QSC Q-SYS sertifisert for Google Meet

  Q-SYS software baserete lydprosessering legger til rette for bruk av Google Meet i alle typer møterom. 

  Costa Mesa, California, August 2021
  QSC annonserer at Google har sertifisert Q-SYS plattformen for bruk med Google Meet hardware kits. Denne sertifiseringen gjør det mulig for installatører og IT-sluttbrukere å velge en hvilken som helst Q-SYS Core prosessor eller USB audio bridging endpoint, uavhengig av prosessering eller I/O-krav, for å sikre sømløs integrasjon med Google Meet hardware. 

  Alle Q-SYS Core prosessorer er drevet av Q-SYS OS, som ble designet rundt standard IT-protokoller. Q-SYS Core er en fleksibel og omfattende kontrollenhet, med en intuitiv design software suite (Q-SYS Designer Software) som er enkel å bruke. Dette muliggjør at funksjonalitet kan designes på software-nivå, inkludert best-i-klassen AEC og lydprosessering, noe som eliminerer bruken av ekstra hardware-enheter og gir en enklere integrasjonsprosess. Det viktigste av alt er at det gir installatører og IT-sluttbrukere fleksibiliteten til å benytte et vidt spekter av AV-til-USB sluttpunkter som møter de spesifikke behovene til lokaler av høy verdi uten å gå på akkord med funksjoner eller ytelse. 

  "Vi er stolte over å inngå partnerskap med Google, da vi deler en progressiv visjon for å løse kompliserte problemer med software," sir Jason Moss, Visepresident for Alliances & Ecosystem, QSC. "Ved å sertifisere Q-SYS har Google muliggjort den brede portfolioen av løsninger i Q-SYS økosystemet, noe som gir konsistente, høykvalitets Google Meet opplevelser for viktige lokaler. Vi ser fram til å tilby flere software-baserte innovasjoner sammen med Google, til å øke evnene og heve opplevelsene." 

  Alle Q-SYS Core prosessorer er nå sertifisert for Google Meet, inkludert Core nano, Core 8 Flex, Core 110f, Core 510i og Core 5200. For mer informasjon om sertifiserte QSC-løsninger for Google Meet kan du klikke her

  Les mer »
 12. Shure revolusjonerer installasjonen av Teams møterom med IntelliMix® og Crestron

  Shure revolusjonerer installasjonen av Teams møterom med IntelliMix® og Crestron

  Shure revolusjonerer måten Teams Rooms blir innstallert med IntelliMix og Crestron

  Shure annonserer sitt utvidede partnerskap med Crestron og industriens første software sertifikasjon fra Microsoft Teams. Shures Director of Technology Partnerships, Paul Gunia, diskuterer hvordan denne sertifiseringen skaper en ny æra innen konferanselyd for hele AV industrien. 

  Hvordan kan du ta et 96-år gamelt selskap som allerede er kjent for god lydteknikk, og fortsetter innovasjonen for å skape merverdi for sluttbrukeren? Dette er Paul Gunias overordnede mål, og han forklarer hvorfor Shures tilnærming til software med IntelliMix® Room, som nå har blitt sertifisert for Microsoft Tems på Crestron UC-C100-T, er den nye evolusjonen i selskapets innovative strategi for å bringe AV industrien framover. 

  "Vi visste at vår IntelliMix Room DSP var revolusjonerende da vi lanserte den på ISE i 2020," sier han. "Den var en gamechanger når det gjelder å fullstendig virtualisere digital signalbehanding (DSP) per kanal, som trengs for å integrere lydsystemer i rom med samarbeidsplatformer som Microsoft Teams. Ved å bytte ut tradisjonell hardware med IntelliMix Room software var det plutselig mulig for selskaper å enkelt skalere sine møte- og konferanserom med feilfri audio uten alt trøbbelet med å installere en tradisjonell DSP. Vi visste at det fantes en smartere og mer effektiv måte å bruke Microsoft Teams i store rom." 

  Muliggjør tydelighet og forståelse 

  Gunia er fast bestemt om at IntelliMix vil endre hvordan moderne ko

  Les mer »
 13. Benum ønsker Bjørn Erik Hexeberg velkommen som produktansvarlig for QSC

  Benum ønsker Bjørn Erik Hexeberg velkommen som produktansvarlig for QSC

  Benum ønsker Bjørn Erik Hexeberg velkommen som produktansvarlig for QSC!

  Benum vokser, og nå styrker vi laget med Bjørn Erik Hexeberg som blir produktansvarlig for QSC sine systemløsninger. QSC satser sterkt på det nordiske markedet, og fra 1. juli er Benum Norway AS eksklusiv distributør av Q-SYS i Norge.

  – Bjørn Erik har solid faglig bakgrunn og bred erfaring med å etablere nye merkevarer på det norske markedet, sier Ronald Hernes, daglig leder i Benum, – vi er derfor svært fornøyde med å få han med oss på laget når vi nå skal etablere QSC og Q-SYS på det norske markedet.

  – Jeg er veldig nysgjerrig på QSC, sier Bjørn Erik Hexeberg, – jeg har kjent til merkevaren lenge, og de er kjent for å ha høy kvalitet og innovative produkter. – Jeg gleder meg til å sette meg skikkelig inn i, og bli kjent med, produktene, forteller han videre – jeg tror at mange ikke er klar over det fulle potensialet til produktene.

  Bjørn Erik Hexeberg gleder seg til å sette Q-SYS på kartet i Norge, og ønsker å synliggjøre hva QSC kan gjøre for AV-bransjen som ikke har blitt gjort ennå. – Jeg vil rett og slett hjelpe folk med å løse problemer, sier han.

  Bjørn Erik Hexeberg har første dag på jobb mandag 23. august. – Jeg syns dette er kjempespennende! Benum har alltid vært en ryggrad i AV bransjen, forteller han, – jeg har kjent til Benum siden tidlig på 90-tallet, og det har alltid vært solid, god kvalitet og med gode produkter.

  Velkommen til oss i Benum, Bjørn Erik!

  Om QSC
  QSC ble grunnlagt for over 50 år siden, og er en global markedsledende produsent av prisvinnende høytytende høyttalere, digitale miksere, forsterkere, lydprosessorer, digitale kinosystemer og Q-SYS™, et software-basert økosystem for kontroll av audio og video. QSC tilbyr pålitelige, skalerbare og fleksible løsninger for profesjonelt installerte-, portable-, produksjon-, bedrifts- og kino-løsninger. QSC setter kunden først med sine høyt anerkjente salg-, service- og supportnettverk over hele verden. 

  Les mer »
 14. QSC ekspanderer sin Microsoft Teams Rooms sertifiserte portefølje

  QSC ekspanderer sin Microsoft Teams Rooms sertifiserte portefølje

  QSC ekspanderer sin Microsoft Teams Rooms sertifiserte portefølje

  Nytt audio- og videotilbehør gir flere valgmulightere og mer fleksibilitet. 

  Costa Mesa, California, August 2021 
  QSC ekspanderer sin portfolio av Microsoft Teams Rooms-sertifisert tilbehør med flere Q-SYS-produkter. Dette kompletterer sertifiseringen av den eksisterende portfolioen for rom som klasserom, styrerom, fleksible rom, immersive video-konferanserom og opplæringsrom. 

  De sertifiserte løsningene inkluderer flere valg for Q-SYS Core prosessering, Core 8 Flex, Core Nano og NV-32-H (Core Capable), noe som gir flere valg for å velge riktig størrelse for prosessering for bestemte romstørrelser og I/O-krav. For videostrømmer kan du bruke sertifiserte Q-SYS PTZ-IP konferansekameraer som integrerer med Q-SYS Cores og den nylig sertifiserte Q-SYS I/O-USB Bridge for å levere konferansefeeds av profesjonell kvalitet, i tillegg til at det gir en unik mulighet til å legge til flere kameraer for en mer naturlig og inkluderende opplevelse for deltakere på webkonferansen. I tillegg kan brukerne ta i bruk den nylig sertifiserte CX-Q Serien for flere forsterkervalg. 

  "Vi forstår at lokaler av høy verdi behøver bedre muligheter og funksjoner for å drive en fleksibel og skalerbar videokonferanse-opplevelse," sier Jason Moss, Visepresident for Alliances & Ecosystem, QSC. "Mens vi fortsetter å investere i vårt samarbeid med Microsoft for vår stadig voksende portefølje, gleder vi oss over å kunne tilby installatører og IT-sluttbrukere stadig flere Q-SYS muligheter for å distribuere opplevelsen i disse rommene." 

  På samme måte som med andre QSC Teams Rooms sertifiserte løsninger kan brukeren ta i bruk QSCs software innovasjoner for å forenkle integrasjonsprosessen og muliggjøre full kontroll over både rommet og Teams Rooms online møte på en enkelt enhet, og på denne måten skape en helhetlig opplevelse for sluttbrukeren. 

  Les mer »
 15. Webinar – Integrere Shure Wireless med digitale miksere

  Webinar – Integrere Shure Wireless med digitale miksere

  Webinar: Integrere Shure Wireless med miksekonsoller

  Ønsker du å forbedre arbeidsflyten når du jobber med live lyd? Da vil du garantert glede deg over at mange av Shures trådløse systemer kan integreres med flere ulike digitale miksekonsoller! Konsollintegrering gir deg kanal- og lydinformasjon rett til miksepulten. 

  I dette gratis webinaret får du bli med Kristof Jeuris og Stuart Stephens når de snakker om alle måtene Shure trådløse systemer

  Les mer »
Side