Denne bedriftskontoen er låst og du kan ikke legge inn nye bestillinger hos oss. Har du spørsmål, ta kontakt på regnskap@benum.com.

ISO-sertifisering

Benum Norway AS er stolte over å ha oppnådd ISO 9001 og ISO 14001 sertifisering. ISO 9001 er verdens mest anerkjente standard for kvalitetsledelse og ISO 14001 er verdens mest anerkjente standard for miljøledelse. 

ISO 9001

ISO 9001 er en internasjonalt anerkjent sertifisering av kvalitetssystem. 

Benum tilgjengeliggjør kompetanse, teknisk service og brukerstøtte for lyd av høyeste kvalitet. I tillegg til høyt kvalifiserte ansatte benytter vi en rekke verktøy for å sikre en best mulig opplevelse for våre leverandører, kunder og ansatte.

Når du kjøper varer og tjenester fra Benum skal du være trygg på at du møter høy kompetanse og faglig integritet i alle ledd, og at vi jobber systematisk for å bli enda bedre. ISO 9001-sertifiseringen er en anerkjennelse av dette. 


ISO 14001

ISO 14001 er en internasjonalt anerkjent miljøsertifisering. 

Benum søker å være en foregangsbedrift innen miljø utover pålagte forskrifter og lovverk. Vi arbeider systematisk for å finne løsninger som sikrer minst mulige miljømessige konsekvenser av vår virksomhet.

Når du kjøper varer og tjenester fra oss kan du være trygg på at vi gjør alt vi kan for å minimere vårt miljøavtrykk og stadig jobber for å forbedre oss. ISO 14001-sertifiseringen stadfester dette. 


Search engine powered by ElasticSuite