Denne bedriftskontoen er låst og du kan ikke legge inn nye bestillinger hos oss. Har du spørsmål, ta kontakt på regnskap@benum.com.

Mikrofoner

Vise som Liste Rutenett

Viser 1-12 av 102 produkter

Side
per side
Angi synkende retning
 1. Shure MXA901 Ceiling Array Microphone
  Velg variant for å se pris og lagerstatus

  MXA901 er Shure sin slankeste takmikrofon til nå og gir suveren AV-konferanselyd i en diskret og stilig 13,5-tommers rund formfaktor som utfyller ethvert interiørdesign. Single Zone Automatic Coverage™-teknologi fanger opp talerne tydelig uten oppsett. Bruk én MXA901 i mindre rom eller flere enheter i større rom. IntelliMix® DSP ombord leverer ekko- og støyfri lyd, mens neste generasjons array-arkitektur sikrer naturlig tale og forbedret retningsbestemt oppfanging.

 2. Shure MXW6 Microflex Boundary tranceiver
  Velg variant for å se pris og lagerstatus

  Shure MXW6 er en boundary mikrofon som er kompatibel med Microflex trådløse systemer. Med et lavprofildesign tilgjengelig i svart eller hvitt og kardioide eller omni polarmønster, tillater MXW6 fleksibel plassering med utmerket lydopptak på hvilken som helst overflate foran én eller flere talere. Alle Microflex Wireless-sendere leverer uberørt lydkvalitet, intelligent trådløs ytelse, kryptert overføring og avansert oppladbarhet for konferanse- og presentasjonsapplikasjoner.

 3. Stem Ecosystem Wall Speakerphone
  Pris fra
  veil. inkl. MVA. veil eks. MVA
  Din pris per Stk Veil. per Stk inkl. mva. eks. MVA.

  Stem Wall er optimalisert for å sitte på en flat overflate eller for å bli montert på en hvilken som helst vegg, og er en høykvalitets mikrofon/høyttaler som gjør ethvert miljø til et profesjonelt konferanserom. Utstyrt med 15 mikrofoner som utfører ekte stråleforming pluss full-range høyttalere og subwoofere, sørger Wall for at alle har en stemme.

 4. Stem Ecosystem Table Speakerphone
  Pris fra
  veil. inkl. MVA. veil eks. MVA
  Din pris per Stk Veil. per Stk inkl. mva. eks. MVA.

  Stem Table er optimalisert for bordplater og flate overflater og er en høyttalertelefon av høy kvalitet som gjør ethvert miljø til et profesjonelt konferanserom. Utstyrt med ni mikrofoner som utfører ekte stråleforming pluss en innovativ nedovervendt høyttaler for forsterket ytelse, tar Table kvaliteten på møtene dine til neste nivå.

Vise som Liste Rutenett

Viser 1-12 av 102 produkter

Side
per side
Angi synkende retning
Benum representerer eksklusivt flere av verdens mest anerkjente merkevarer innen lyd.
Search engine powered by ElasticSuite