NYHET Shure GLX-D+ digitalt trådløst system med dual band

Shure GLX-D+ Dual Band Digital Wireless

GLX-D+ Dual Band Digital Wireless er den perfekte løsningen for musikere og talere som vil bruke trådløst uten å bekymre seg for å miste kontakten og uten krav om teknisk forkunnskap.  

Alle aspekter av systemet håndteres automatisk og pålitelig, så du kan fokusere på din egen framføring. Med den nye trådløse dual band-teknologien kan GLX-D+ fungere i både 2,4 og 5,8 GHz, noe som mer enn fordobler den tilgjengelige båndbredden, samtidig som systemet er intelligent nok til å unngå forstyrrelser og leverer pålitelig signal uten drop-outs. 

Det medfølgende ladbare litiumbatteriet har opp til 12 timers brukstid (forbedret fra tidligere versjoner av GLX-D), kan lades på flere ulike måter og har mulighet for hurtiglading. Systemet finnes med flere legendariske mikrofonalternativer (inkludert SM58®) og med tre ulike mottakeralternativer: frittstående, halv-rack og gitarpedal. I kombinasjon med frekvensmanager og antenner (selges separat) er rackmonteringssystemene ideelle for små og mellomstore installasjoner der det er behov for et større antall kanaler. 

Hvorfor det er bedre

Drop Outs stjeler ikke showet

Med den nye trådløse dual band teknologien kan GLX-D+ fungere i både 2,4 og 5,8 GHz og mer enn fordoble den tilgjengelige båndbredden for drop out-fri lyd. 

Smart lading

Med GLX-D+ er usikkerheten knyttet til om batteriet tar slutt bare et vagt minne. GLX-D+ Dual Band oppladbare SB904 batteri har opp til 12 timers brukstid og kan lades direkte i mottakeren eller via USB-C på håndsendere eller bodypack. Hurtigladingsfunksjonen muliggjør 1,5 timers bruk med bare 15 minutters lading. 

Nye, forbedrede funksjoner

GLX-D+ Dual Band Digital Wireless tilbyr nye funksjoner som ikke var tilgjengelige i den første generasjonen av GLX-D Wireless. Systemet operere både i 2,4 og 5,8 GHz, har forbedret batteritid og integrert 1/4" gitarinngang. 

Kvaliteten ligger i detaljene

Enkel installasjon og bruk uten bekymringer 

Sendere og mottakere pares automatisk og gjør installasjonen så enkel som overhodet mulig – koble til og du er klar. Smart frekvenshåndtering overvåker kontinuerlig spektrumet og flytter sømløst til en ren kanal om forstyrrelser oppdages. GLX-D+ er trådløst uten problemer. 

Superstabil RF-ytelse for flersystems-installasjoner 

GLX-D+ Dual Band Wireless gir forbedret RF-ytelse, antennedistribusjon og automatisk frekvenshåndtering for opp til 11 halv-rack systemer i de fleste miljøer (opp til 16 under optimale forhold). Separat frekvenshåndtering kreves. 

Lisensfritt frekvensområde

Reis uten at du trenger å bekymre deg for lisenser, frekvenskoordinasjon og andre tekniske hindere. 

GLX-D+ taple top med beltpack.