Allen & Heaths skalerbare installasjonslinje vokser

Allen & Heath utvider med to nye AHM prosessormatriser

Allen & Heath har annonsert to kraftige nye lydmatriseprosessorer, AHM-32 og AHM-16, med støtte for det mest omfattende økosystemet for skalerbar I/O, kontroll og Dante-løsninger. 

Ved å bruke teknologien fra AHM-64 lydmatriseprosessor, åpner AHM-32 og AHM-16 plattformen for hele spekteret av installasjoner – fra små styrerom til hele universiteter – med fokus på enkel programmering og kontroll i tillegg til utvidbare lydnettverk og I/O. 

 "Vi er begeistret over å se AHM-64 i hjertet av så mange installasjoner, fra globale medienettverk til fornøyelsesparker" sier Nic Beretta, Head of Product hos Allen & Heath. "Mange installatører vi har snakket med har vært ivrige etter å se samme tilnærming og teknologi brukt i mindre pakker for å passe til en bredere kundebase, og vi tatt disse ønskene til følge med AHM-32 og AHM-16." 

 

Bli med på webinar 

Allen & Heath inviterer til webinar for å lære mer om de nye AHM matriseprosessorene. Du vil også få muligheten til å stille spørsmål om installsjonsløsninger fra Allen & Heath. Webinaret går to ganger samme dag. 

Dato: Tirsdag 18. januar  
Tid: 10.00 og 17.00

AHM-32 er bygget på en 32x32 prosesseringsmatrise med 12 lokale analoge input og output, noe som gjør den til et ideelt valg for fler-roms installasjoner innen serveringsbransjen, bedrifter og utdanningsinstitusjoner. Den valgfrie Acoustic Echo Cancellation (AEC) modulen er tilgjengelig for telefon- og videokonferanser. 

AHM-16 har en 16x16 prosesseringsmatrise med 8 lokale analoge input og output. Rett ut av boksen passer AHM-16 spesielt bra for enkeltrom eller små multi-rom-miljøer som barer, restauranter, butikker og skoleauditorier. 

Både AHM-32 og AHM-16 har en 96kHz I/O port for audioekspansjon og nettverk, noe som muliggjør bruken av et 64x64 Dante-kort for integrasjon med Dante-nettverk og tilkobling til Allen & Heaths Dante-ekspansjoner. Alternativt kan et et SLink-kort brukes for å koble til Allen & Heaths omfattende Everything I/O økosystem. 

En rekke løsninger for fjernstyring er støttet, inkludert et utvalg PoE fjernkontroller og den BYOD-vennlige Custom Control-appen, noe som muliggjør skreddersydde brukergrensesnitt for flere brukere og ulike enheter. 

Begge modellene inneholder et utvalg kraftige prosesseringsverktøy hentet fra AHM-64, som Automatic Microphone Mixing (AMM), Ambient Noice Compensation (ANC), Priority Ducking, en 8-bånds parametrisk EQ på alle input og sone, i tillegg til valg for høyttalerprosessering.