Benum Norway AS ekspanderer og søker produktansvarlig for QSC

Benum Norway AS ekspanderer og søker produktansvarlig for QSC

Benum vokser, og nå styrker vi laget med en produktansvarlig for QSC sine systemløsninger. QSC satser sterkt på det nordiske markedet, og Benum Norway AS blir eksklusiv distributør av QSC systems i Norge fra 1. juli.

QSC er en spennende produsent av høyttalere, digitale miksere, forsterkere, lydprosessorer, kameraer, digitale kinoløsninger og – ikke minst – Q-SYS. Q-SYS er et komplett økosystem for kontroll av lyd, bilde og alle tenkelige eksterne enheter.

Benum har kanskje det faglig sterkeste teamet av medarbeidere i vår bransje. Som produktansvarlig for QSC vil du inngå i dette teamet samt å samarbeide med QSC og våre ulike avdelinger i Norge og i Sverige. Vi representerer noen av verdens mest anerkjente merkevarer innen lyd: SHURE, QSC, Universal Audio, Genelec og Allen & Heath – for å nevne noen.

Arbeidsområder
• Oppsøkende salg
• Utarbeide anbud der du inkluderer flere av våre merkevarer i tillegg til Q-SYS, for eksempel ulike løsninger fra Shure
• Tenke strategisk rundt innsalg og produktlanseringer rettet mot installatører og andre aktører som jobber profesjonelt med lyd, bilde og kontrollsystemer
• Tilrettelegging og utarbeiding av kurs og opplæring for installatører og systemdesignere – QSC har et velutviklet opplærings- og sertifiseringssystem
• Bygge Q-SYS til å bli et naturlig førstevalg for installasjonsmarkedet i Norge
• Stå for strategiske valg for produktlanseringer og kampanjer i samarbeid med markedsansvarlig
• Det vil bli en del reisevirksomhet i jobben, så førerkort klasse B er et minimumskrav

Kort om Benum
Benum har i over 50 år jobbet med salg, installasjon og distribusjon av lydutstyr. I våre lokaler på tre etasjer på Vollebekk i Oslo jobber selgere og teknikere med lidenskap for lyd. Vi har egen regnskapsavdeling, teknisk avdeling, serviceverksted og stort varelager. Vi blir servert felles lunsj hver dag og har parkering med elbil-lader.

Vi bruker for tiden Visma Business som ERP system, Magento som nettbutikk, SuperOffice som CRM og Microsoft-pakken som produktivitetsverktøy med blant annet Teams.

Ta kontakt med daglig leder for ytterligere informasjon:
Ronald Hernes
rh@benum.com
970 55 942