Jon Karstensen takker for seg i Benum – Jon Sveinall ny produktansvarlig for Shure Pro

Jon Karstensen takker for seg – Jon Sveinall ny produktansvarlig for Shure Pro 

Etter mer enn 12 år i Benum og som en av Norges fremste eksperter på Shure takker Jon Karstensen for seg i Benum. Det blir likevel ikke bare late dager for Jon Karstensen framover. – Selv om jeg pensjonerer meg fra Benum pensjonerer jeg meg ikke helt, forteller Jon Karstensen, – jeg kommer fortsatt til å jobbe kunstnerisk med lyd. 

– Vi har vært heldige som har fått ha Jon Karstensen så lenge, sier Ronald Hernes, daglig leder i Benum, – han er ekstremt dyktig og veldig godt likt blant kollegene, så det er vemodig at han skal pensjonere seg fra Benum. – Heldigvis fortsetter han å jobbe kunstnerisk med lyd, så vi kommer til å få sett han litt framover også. Jon Karstensen jobber i Benum ut mai. 

Selv om Jon Karstensen pensjonerer seg fra Benum er Shure Pro porteføljen i gode hender. Jon Sveinall har jobbet som produktansvarlig for Allen & Heath i Benum og har god kjennskap til Shure Pro. Etter LLB vil Jon Sveinall gradvis ta over ansvaret for Shure Pro fra Jon Karstensen. – Dette er en ekstremt spennende produktportefølje som jeg gleder meg til å jobbe med, sier Jon Sveinall. 

Både Jon Karstensen og Jon Sveinall vil stå på Benum standen under LLB, så ta gjerne turen innom. Du finner Benum på plass A-3 og B-4.