Kameranyheter fra QSC

Kameranyheter fra QSC

De nye Q-SYS konferansekameraene i NC-serien gir deg videostrømmer av høy kvalitet som fungere sømløst med hele Q-SYS plattformen. Med tre modeller å velge mellom gir disse nettverkskameraene deg en enkel, skalerbar løsning for videosamarbeid for rom av alle størrelser. NC-serien er drevet av Q-SYS OS og integreres sømløst med alle Q-SYS systemer, noe som gjør det enkelt å route kamerafeeden hvor som helst på nettverket uten behov for komplisert programmering eller video matrix hardware. Kameraenes video-feed blir levert via en hvilken som helst Q-SYS AV tilkobling til de fleste moderne programmer for videokonferanser, inkludert Microsoft Teams, Zoom, Google Meet og Cisco Webex. 

  • Velg riktig kamerastørrelse for rommet: Q-SYS NC-110 er et ePTZ kamera med fiksert linse og 110º horisontalt synsfelt for mindre og brede rom, mens Q-SYS NC-12x80 og Q-SYS NC-20x60 begge tilbyr motoriserte panorering-, tilt- og zoom-funskjoner (PTZ) for å legge til rette for bruk i et større spekter av ulike rom. 
  • Nettverk gjort enkelt, USB-tilkobling: Kameraene i NC-serien har en enkelt nettverkskabel for video, strøm, kontroll og tilkobling til Q-SYS, og bruker USB for å levere video til mottaker-PC eller andre enheter. 
  • Støtte for flere kameraer for UC-plattformer: Q-SYS bruker kraften i nettverket (heller enn dedikert hardware for switching) til å gi deg muligheten til å bruke så mange kameraer i NC-serien som du ønsker i ditt system og å kunne bytte mellom disse live, og leverer likevel en enkelt UVC/UAC strøm til den valgte enheten. 
  • Universal kompatibilitet: Lever Q-SYS videostrømmen til det konferanseprogrammet du liker best. Q-SYS fungere godt med både Zoom, Microsoft Teams, Google Meet, Cisco Webex med mer i rom av alle størrelser. 
  • Alle produkter fra Q-SYS: NC-serien integrere sømløst med Q-SYS, en skybasert løsning for audio, video og kontroll, bygd for å levere fleksible, skalerbare AV-løsninger for framtiden.