NYHET – Shure SM7dB med innebygd preamp

SM7dB – Dynamisk vokalmikrofon med innebygd preamp

Et lydikon er født på nytt – SM7dB har den samme lyden som du har elsket i årevis, men med brukervennligheten til en Shure-designet innebygd preamp med all gain du noensinne kommer til å trenge. Den nyeste versjonen av denne legendariske dynamiske mikrofonen fungerer med ethvert XLR lydkort, og gjør det enklere for podcastere, streamere og musikere å få perfekt vokal uansett opptakssetup. 

Legendarisk lyd
SM7dB leverer den kjente varme tonen elsket av radioverter, vokalister og innholdsskapere. Shures ingeniører har gjort sitt ytterste for å sikre at den har samme lydsignatur som den originale SM7B.

Innebygd preamp
SM7dB har en spesialdesignet Shure preamp, som gir den nok output til å fungere med et hvilket som helst XLR lydkort. Den gir deg opp til +28 dB lav-støy, flat, transparent gain. Den innebygde preampen bevarer mikrofonens frekvesrespons for ren, klassisk lyd. Alt du trenger er et lydkort eller en mikser med +48V fantomstrøm for å drive preampen.

Gainnivå
Velg mellom en +18dB eller +28dB boost fra preampen. Skal du mikke opp høye lydkilder som et gitarkabinett eller en skarptromme? Bruk +18dB eller bypass preampen for det originale SM7B outputnivået. Podcasting eller opptak av stille vokal? Bruk full innebygd boost med +28dB.

Bryter for bypass
Bypass mode er praktisk og gir deg muligheten la være å bruke den innebygde preampen i tilfelle du foretrekker å sende mikrofonsignalet uten boost til din profesjonelle konsoll eller lydkort. Mikrofonen beholder sine fantastiske lydegenskaper.
Å bypasse preampen gjør SM7dB om til den originale SM7B.

Bred frekvensrespons
Uavhengig av om du har aktivert preampen eller ikke, får du samme fantastiske detaljrikdom i dine innspillinger med et velprøvd dynamisk filter og frekvensområde fra 50 til 20 000Hz. Hør både de lyseste og mørkeste tonene for ekte naturlig lyd.

Cardioid Polar Pattern
Fantastisk avvisning av lyd fra baksiden og best-i-klassen kardioid pick-up pattern isolerer stemmen din fra bakgrunnsstøy og lar SM7dB fang opp varm, tydelig lyd i ethvert miljø. Ideell for podcasting og streaming i ikke-ideelle lokaler.

Low Cut & Presence Boost filter
På samme måte som SM7B, tilbyr SM7dB flere ulike lydsignaturer ved hjelp av brytere på baksiden av mikrofonen for å passe til alle typer vokal eller instrumenter. Finn din ideelle klang ved å kutte lave toner eller booste tilstedeværelsen.

Rydd opp i lydkjeden
SM7dB setter deg fri fra klumpete in-line preamper og annet tilbehør samtidig som den sikrer at du får den klassiske SM7-tonen uavhengig av hvor du spiller inn. Èn ting mindre å bekymre seg for når du er ute og reiser.