Q-SYS Reflect Enterprise Manager nå tilgjengelig i Norge

Q-SYS Reflect Enterprise Manager nå tilgjengelig i Norge

Den kraftfulle plattformen for fjernmonitorering og -styring er enkel i bruk og endelig tilgjengelig i Norge. 

Costa Mesa, California, desember 2021
QSC kunngjør at Q-SYS reflect Enterprise Manager-plattfomen for fjernstyring og -monitorering nå lanseres i Singapore og flere europeiske land, inkludert Norge. Disse nye landene kommer i tillegg til en voksende liste med over 20 land som allerede har tilgang til Q-SYS Reflect Enterprise Manager. 

Enterprise Manager gir brukerne muligheten til å fjernstyre og -monitorere hele Q-SYS systemet, inkludert tilkoblede tredjepartsenheter, og bruker en enkelt, sikker tilkobling fra en hvilken som helst Q-SYS Core prosessor til Q-SYS Reflect-skyen. Med tre ulike tjenestenivåer å velge mellom har sluttbrukere og tjenestetilbydere et vell av skybaserte valgmuligheter, fra muligheten for status for tilkoblede systemer i sanntid til mer avanserte funksjoner som fjern-UCI-helpdesk og fjern-systemdesign, noe som gir muligheten for at et sentralisert supportsenter enkelt kan løse problemer uten å sende ut en tekniker. 

"Nå som hybridløsninger med  å jobbe både hjemmefra og på kontoret blir stadig vanligere i hele verden er det avgjørende å ha muligheten til å fjernmonitorere og -styre audio-, video- og kontrollenheter fra hvor som helst, for å sørge for at systemene alltid er oppe og bidrar til at brukerne kan være produktive," sier Markus Winkler, Senior Vice President, EMEA & APAC, QSC. "Vi er stolte over å kunne gi flere regioner tilgang til disse løsningene og er engasjerte i å hjelpe brukerne med å øke effektiviteten og systemsynligheten samtidig som nedetiden blir redusert. Vår målsetning er å gi installatører muligheten til å byggen en fjernstyrt forretningsmodell for å skape nye forretningsmuligheter." 

For mer informasjon om Q-SYS Reflect Enterprise Manager kan du ta kontakt på norway@benum.com