QSC Q-SYS sertifisert for Google Meet

QSC Q-SYS sertifisert for Google Meet

Q-SYS software baserete lydprosessering legger til rette for bruk av Google Meet i alle typer møterom. 

Costa Mesa, California, August 2021
QSC annonserer at Google har sertifisert Q-SYS plattformen for bruk med Google Meet hardware kits. Denne sertifiseringen gjør det mulig for installatører og IT-sluttbrukere å velge en hvilken som helst Q-SYS Core prosessor eller USB audio bridging endpoint, uavhengig av prosessering eller I/O-krav, for å sikre sømløs integrasjon med Google Meet hardware. 

Alle Q-SYS Core prosessorer er drevet av Q-SYS OS, som ble designet rundt standard IT-protokoller. Q-SYS Core er en fleksibel og omfattende kontrollenhet, med en intuitiv design software suite (Q-SYS Designer Software) som er enkel å bruke. Dette muliggjør at funksjonalitet kan designes på software-nivå, inkludert best-i-klassen AEC og lydprosessering, noe som eliminerer bruken av ekstra hardware-enheter og gir en enklere integrasjonsprosess. Det viktigste av alt er at det gir installatører og IT-sluttbrukere fleksibiliteten til å benytte et vidt spekter av AV-til-USB sluttpunkter som møter de spesifikke behovene til lokaler av høy verdi uten å gå på akkord med funksjoner eller ytelse. 

"Vi er stolte over å inngå partnerskap med Google, da vi deler en progressiv visjon for å løse kompliserte problemer med software," sir Jason Moss, Visepresident for Alliances & Ecosystem, QSC. "Ved å sertifisere Q-SYS har Google muliggjort den brede portfolioen av løsninger i Q-SYS økosystemet, noe som gir konsistente, høykvalitets Google Meet opplevelser for viktige lokaler. Vi ser fram til å tilby flere software-baserte innovasjoner sammen med Google, til å øke evnene og heve opplevelsene." 

Alle Q-SYS Core prosessorer er nå sertifisert for Google Meet, inkludert Core nano, Core 8 Flex, Core 110f, Core 510i og Core 5200. For mer informasjon om sertifiserte QSC-løsninger for Google Meet kan du klikke her