RCF lanserer ART 9

En revolusjon innen bærbar lyd


ART 9 kombinerer rå kraft og teknisk innovasjon for å pålitelig levere overlegen klarhet med imponerende lydtrykk. Med RCFs byggekvalitet og fullpakket med premiumfunksjoner er ART 9-serien de mest allsidige høyttalerne for det profesjonelle markedet – på turne, på scenen og også for faste installasjoner. 

Opplev krystallklar lyd med dyp, kraftfull bas. 2100 W effekt og 2-kanals elektroakustisk design gir imponerende lydtrykk og enestående lydkvalitet selv ved bruk utendørs og på lang avstand. Kombinasjonen av spesialdesignede drivere, avansert DSP-bearbeiding og en konstant retningsbestemt waveguide gir sammenhengende dekning til hele lytterområdet uten distortion og med påliteligheten RCF er kjent for. 

 


 

 

Kraft som kjennes

Med 2100 W effekt er 2-kanals ART 9 Class-D forsterkeren 50% mer kraftfull enn de tidligere modellene. Den håndterer ekstreme lydtrykksnivåer med svært raskt anslag, realistisk forbigående respons og svært lavt varmetap. 

 


 

 

Suverene høyttalerelementer

Lette og kraftige, RCF-driverne har blitt en referanse i bransjen når det gjelder ytelse. De nye spesialdesignede kompresjonsdriverne har økt nøyaktighet og holder enda lenger. Den lavfrekvente elementkonstruksjonen gir mer stabilitet over høyere spenning, og gir mindre distortion og bedre varmehåndtering. 

 


 

 

Bass motion control

Den avanserte woofer-håndteringen har en radikalt ny strategi som gir økt linearitet og bedre trykk i bassen. BMC øker de laveste hørbare frekvensene uten å påvirke elementets stabilitet, noe som begrenser overutflukter og gir høyere pålitelighet ved høyt volum. 

 


 

 

Ekte motstandsdyktig waveguide

TRW-waveguide etterligner en resonansfri ren motstandsdyktig belastning som minimerer den høyfrekvent distortionen du finner i et klassisk horn. Med sin asymetriske lydformgiving gir dekningsvinkelen av waveguiden en konstant retning til hele lytterområdet og forbedrer også stereoeffekten. 

 

 


 

 

Gjennom å kombinere RCFs egne FiRPHASEog bass motion control-algoritme, unikt innstilt for hver enkelt modell, kommer publikum til å oppleve krystallklar reproduksjon av vokal og dyp, kraftfull bass. Det solide kabinettet er enkelt å bære og har flere ulike riggepunkter som gjør at det kan monteres sikkert på stativ eller vegg, eventuelt henge i trosser eller rigger.