Shure Nexadyne - Den ultimate mikrofonen for turnerende musikere!

Shure lanserer Nexadyne – den ultimate sangmikrofonen for turnerende musikere

Mer av det du vil ha. Mindre av det du ikke vil ha. Designet for å fungere show etter show.

Shure er stolte over å introdusere Nexadyne™ Dynamic Vocal Microphone platform. Ved å kombinere banebrytende akustisk signalbehandling med enestående polare mønstre, leverer disse mikrofonene en ekte gjengivelse av lyd som sikrer at hver vokalytelse når hvert hjørne med presisjon og kraft. Oppdag den ultimate løsningen for å levere den perfekte vokalleveringen, hver gang. 

Nexadyne 8/C (cardioid) og Nexadyne 8/S (supercardioid) gir konsistensen, holdbarheten og ytelsen som bare Shure kan tilby, og er tilgjengelige som kablede håndholdte modeller og som utskiftbare mikrofonkapsler, kompatible med alle trådløse håndholdte sendere fra Shure. 

Revonic™ teknologien er en revolusjonerende mikrofondesign utviklet for å møte de strenge kravene til turémusikere. 

Patentert Revonic-teknologi representerer en ny banebrytende form av dynamisk mikrofondesign. Den bruker to matchede transdusere for å forbedre mikrofonytelsen for lydteknikere og artister. Revonic-designet utfører en akustisk signalbehandling ved å summere visse frekvenser og trekke fra andre frekvenser.  Dette gir bedre polarmønsterstabilitet og økt klarhet av den ønskede lydkilden, samtidig som vanlige typer uønsket støy som mekanisk interferens, håndteringsstøy eller scenestøy minimeres.

Ved å bruke to matchede kapsler som er nøye balansert i et «akustisk nettverk» – bidrar Revonic til at Nexadyne er et stort skritt fremover i utviklingen av dynamiske mikrofoner. Ved å fokusere og stille inn mikrofonens signalutgang, muliggjør kapslene større klarhet av en ønsket lydkilde samtidig som distraherende informasjon, for eksempel uønsket støy som "scenebleed", minimeres. 

"De to kapslene fungerer i samme akustiske rom, og når signalene deres legges sammen kombineres de på en måte som er konstruktiv noen steder og destruktiv andre steder," forklarer Roger Grinnip, Shures ledende ingeniør bak Revonic-gjennombruddet. "Samlet sett får du et optimalisert system for både akustisk og vibrasjonsrespons, og de fungerer i harmoni." 

Den toppmoderne teknologien gir bedre total ytelse for både musikere og lydteknikere. Sangere vil oppleve en tidligere ukjent klarhet på scenen - Med andre ord vil de få den naturlige lyden uansett hvor de opptrer og lydteknikere trenger ikke lenger å gjøre gjentatte EQ-korrigeringer, fordi utgangssignalet fra mikrofonen allerede være optimalisert rent akustisk.

Hva kan du forvente av Nexadyne? 

 • Jevnt og konsistent polarmønster 
  Bedre konsistens i lydkvaliteten for utøveren, uavhangg av hvordan de beveger seg eller posisjon på scena. 
 • Utmerka avvising av lyd utenfor aksen 
  Nexadyne mikrofoner gir deg levende, krystallklar lyd på aksen med dypere avvising av lyd utenfor aksen, noe som minimerer uønska bakgrunsstøy og scenestøy, og minimerer risikoen for feedback. 
 • Redusert behov for EQ og prosessering
  Nexadyn tilbyr et klarere output, noe som betyr at du ikke trenger å gjøre like mange EQ-korrigeringer som vanligvis er nødveding for å bevare vokalen tydelig i miksen. 
 • Byggekvalitet som holder Shures høye standard 
  Shure er industrileder når det kommer til byggekvalitet og velbalansert ergonomi, og Nexadyne mikrofonene er komfortable, solide og pålitelige.  

Hvordan fungerer all denne lydmagien?

Kombinasjonen av de to kapslene forbedrer lydkvaliteten og avvisningen av uønsket støy ved å gi større kontroll over mikrofonens akustiske respons. Mens toppkapselen kan fange opp signalet med forbedret klarhet og isolasjon, gir den andre kapselen Shures ingeniører presis kontroll over mikrofonens frekvensrespons, polaritetsmønster og vibrasjonsavvisning. 

Revonic-revolusjonen begynner med to versjoner av Nexadyne-vokalmikrofoner: en med et standard kardioid polaritetsmønster og en annen med et superkardioid mønster. Kardioidemodellen er litt mer tilgivende overfor sangerens mikrofonteknikk, og superkardioidemodellen er et utmerket alternativ for høyere lydnivåer på scenen på grunn av sin tightere sideavvisning og vokalisolasjon.

Alle Nexadyne-mikrofoner er utstyrt med Shures patenterte Revonic™ Dual Engine-teknologi, med to nøyaktig kalibrerte kapsler som jobber sammen for å oppnå optimal ytelse – mer av ønsket lydkilde og mindre uønsket omgivelsesstøy. 

Trådløse kapsler 

Shure tilbyr også ulike trådløse Nexadyne-kapsler i sort og nikkelfinish i både kardioide og superkardioide varianter. Disse kapslene er kompatible med alle Shures eksisterende trådløse systemer med utskiftbare flyttbare kapsler, som Axient Digital, ULX-D, QLX-D og SLX-D. 

Nexadyne er designet for å levere den reneste lydgjengivelsen som er mulig fra en dynamisk mikrofon. Den fanger autentisiteten til hver tone, hvert ord, hver følelse som leveres. Mikrofonens innovative design og robuste konstruksjon betyr at den tåler påkjenningene i turnélivet samtidig som den leverer enestående ytelse på alle scener. Den kommer til å bli sangerens beste venn.