Shure blir del av Q-SYS Technology Partner Program

Shure blir del av Q-SYS Technology Partner Program

To av de sterkeste merkevarene innen AV- og UC-systemer melder at de videreutvikler sitt samarbeid og at Shure blir del av Q-SYS Technology Partner Program. Dette åpner for nye muligheter både innen integrasjon og systemdesign for dine prosjekter. 

Det finnes allerede en plugin for den Q-SYS sertifiserte takmikrofonen MXA920, noe som gjør avansert styring og bruk av data fra MXA920 mulig. Blant annet kan du bruke MXA920 for automatisert kamerastyring i Q-SYS, der MXA920 gir eksakte koordinater som kan styre for eksempel et PTZ-kamera. 

Framover vil det komme flere plug-ins for produktseriene Shure Microflex Advanced og Shure Microflex. Dette samarbeidet vil gi deg flere muligheter, funksjoner og plugins du kan benytte når du designer og installerer systemer for dine kunder. 

Q-SYS Technology Partner Program

Som teknologipartnere jobber Shure og Q-SYS tett sammen for å skape markedsklare hardware- og softwareløsninger som integreres sømløst med Q-SYS skybaserte lyd-, video- og kontrollplattform. 

  • Bedre kompabilitet og interoperabilitet gjennom utvikling og sertifisering av flere Q-SYS plug-ins. 
  • Integrert kontroll av Shure-utstyr direkte i Q-SYS Designer Asset Manager. 
  • Unike muligheter og dypere teknisk integrasjon med andre ledende AV- og UC-systemer for en rikere opplevelse. 

Som en del av Shures deltakelse i Q-SYS Technology Partner Program, har Q-SYS gjennomgått og godkjent den eksisterende MXA920 Ceiling Array Microphone-pluginen og gitt den et Q-SYS Certified-merke. Takket være denne sertifiseringen er kontroll-pluginen for MXA920 nå tilgjengelig for nedlasting via Q‑SYS Designer Asset Manager.

Du kan nå også bruke MXA920 sømløst som en del av et Q-SYS kamerakontrollsystem uten behov for en ekstra plugin. Shure MXA920 kan velges med Q-SYS Automatic Camera Preset Recall (ACPR) plugin. Denne oppdateringen bruker MXA920s automatiske dekningsmodus og Talker Position-kommandostrenger for å gi riktige data til ACPR-pluginen.

Hold deg oppdatert

Shure jobber aktivt med ytterligere Q-SYS-plugins som vil støtte flere MXA-mikrofoner og andre Microflex Ecosystem-produkter.

Oppdateringer om dette partnerskapet, nye funksjoner, integrasjoner og plugins vil bli annonsert i Shures månedlige nyhetsbrev. Om du ikke allerede mottar disse kan du registrere deg her.