Shure STEM på Benums minste møterom

Shure STEM på Benums minste møterom

I våre lokaler har vi mange møterom av ulike størrelser, og det aller minst finner du hos markedsavdelingen. På dette møterommet er det plass til fire møtedeltakere og det er viktig at markedsavdelingen enkelt kan bruke rommet både til planlagte og spontane møter, i tillegg til at skjermen skal kunne brukes som en del av den kreative prosessen i det daglige arbeidet. 

For å imøtekomme markedsavdelingens behov falt valget på en Shure STEM Table Speakerphone. Denne fungerer både som mikrofon og høyttaler, og kobles enkelt sammen med TV og kamera med en switch. Med denne løsningen kobler brukerne seg til med en enkelt USB-kabel. 

Bildet viser en Shure STEM Table Speakerphone. Det lyser blått, noe som indikerer at noen snakker. Bildet viser en Shure STEM Table Speakerphone. Det lyser blått, noe som indikerer at noen snakker.
STEM Table indikerer med blått lys når og hvor noen i rommet snakker.

Med STEM Table kan du kontrollere volum og skru av og på mute både via din PC og med knapper på selve høyttalertelefonen. Dette gjør at alle de fysiske møtedeltakerne enkelt kan mute mikrofonen ved behov. Lysringen indikerer om mikrofonen er mutet eller ikke. 

To personer diskuterer fritt mens møteromsmikrofonen er mutet. To personer diskuterer fritt mens møteromsmikrofonen er mutet.
Når mikrofonen er mutet går diskusjonen fritt på det fysiske møterommet.

Med STEM Table er markedsavdelingen sikret god lyd på det fysiske møterommet og høy talekvalitet til mottakerne i den andre enden. 

Shure STEM tilbyr bedrifter gode, skalerbare og kostnadeseffektive møteromsløsninger. I tillegg til ulike mikrofoner og høyttalere for møterom av alle størrelser tilbyr STEM Ecosystem også en hub og en kontrollenhet med touch-skjerm som gir deg full kontroll over alle møterommene dine. 

Shure STEM Table Speakerphone on mute. Shure STEM Table Speakerphone on mute.
Lysringen er rød og viser at mikrofonen er mutet.

STEM Ecosystem er sertifisert for blant annet Google Meet, og passer spesielt bra for bedrifter og organisasjoner som bruker Googles bedriftsløsning, i tillegg til skoler og andre som benytter seg av gratisløsninger fra Google. 

Vi har alle produktene i STEM Ecosystem på lager.