Shure revolusjonerer installasjonen av Teams møterom med IntelliMix® og Crestron

Shure revolusjonerer måten Teams Rooms blir innstallert med IntelliMix og Crestron

Shure annonserer sitt utvidede partnerskap med Crestron og industriens første software sertifikasjon fra Microsoft Teams. Shures Director of Technology Partnerships, Paul Gunia, diskuterer hvordan denne sertifiseringen skaper en ny æra innen konferanselyd for hele AV industrien. 

Hvordan kan du ta et 96-år gamelt selskap som allerede er kjent for god lydteknikk, og fortsetter innovasjonen for å skape merverdi for sluttbrukeren? Dette er Paul Gunias overordnede mål, og han forklarer hvorfor Shures tilnærming til software med IntelliMix® Room, som nå har blitt sertifisert for Microsoft Tems på Crestron UC-C100-T, er den nye evolusjonen i selskapets innovative strategi for å bringe AV industrien framover. 

"Vi visste at vår IntelliMix Room DSP var revolusjonerende da vi lanserte den på ISE i 2020," sier han. "Den var en gamechanger når det gjelder å fullstendig virtualisere digital signalbehanding (DSP) per kanal, som trengs for å integrere lydsystemer i rom med samarbeidsplatformer som Microsoft Teams. Ved å bytte ut tradisjonell hardware med IntelliMix Room software var det plutselig mulig for selskaper å enkelt skalere sine møte- og konferanserom med feilfri audio uten alt trøbbelet med å installere en tradisjonell DSP. Vi visste at det fantes en smartere og mer effektiv måte å bruke Microsoft Teams i store rom." 

Muliggjør tydelighet og forståelse 

Gunia er fast bestemt om at IntelliMix vil endre hvordan moderne konferanse- og møterom er utformet. Han fortsetter: "Vår akustiske ekkokansellasjon (AEC) og støyreduksjonsalgoritmer er best i klassen – som man bør forvente fra et verdensledende lydfirma. Vår patenterte automatiske mikseteknologi forsikrer også at brukeren får full uttelling for den overlegne direksjonaliteten i våre mikrofoner. Og fordi det er softwarebasert, blir alt så mye enklere! Lyden i rommet blir mer konsekvent. Håndteringen blir mer konsekvent. Hele opplevelsen blir bedre, uavhengig av hvor mange rom i ditt firma som bruker vår teknologi." 

For Gunia fortsetter IntelliMix Room en tradisjon for å drive lydindustrien framover. "For fem år siden da vi lanserte Microflex® Advance™ array mikrofoner som bare hadde nettverksporter – ingen analoge kontakter, reiste dette øyenbryn i industrien. Nå, med softwarebasert audioagregering og prosessering, viser vi veien igjen." 

Ende-til-ende Microsoft Teams sertifisering 

Shure har tatt et stort steg framover med denne banebrytende tilnærmingen i partnerskap med Crestron. Som første i bransjen for Microsoft er IntelliMix Room DSP software for Microsoft Teams sertifisert på Crestron UC-C100-T. Guni er forståelig nok stolt av teamet bak teknologien og reisen mot sertifisering. " Dette er den første softwaren som er sertifisert for en Microsoft Teams Room Bundle. Inntil nå har alt vært USB-baserte tilkoblinger. Når vi først viste dette til teamet hos Microsoft hadde de ikke en gang en sertifisering som passet. Det var for forskjellig."


"Dette er virkelig en game changer. Det er en innovasjon i vår bransje som støttes av de kombinerte bransjelederne Shure, Crestron og, ikke minst, Microsoft Teams." 

– Paul Gunia, Director of Technology Partnerships


Denne sertifiseringen var ikke enkel å oppnå, som han forklarer: "Vi måtte demonstrere hvordan softwaren presterer. Vi måtte bevise motstandskraften i lyden og at CPU-belastningen var minimal. Vi måtte ikke forstyrre andre programmer eller Microsofts egen framdriftsplan for framtidige funksjoner. En tredjeparts-lab testet ytelsen før Microsoft sev brukte IntelliMix Room i sine egne konferanserom. Vår søknad viste seg å være bunnsolid etterhvert som vi demonstrerte påliteligheten og robustheten i IntelliMix DSP teknologien. Denne sertifiseringen komplementerer våre Microflex® Ecosystem mikrofoner, og høyttalerne var allerede sertifisert for Microsoft teams. Vi er kjempeglade for at, ved å legge til vår DSP software, er hele kjeden Microsoft Teams sertifisert – dette er svært viktig for Shure." 

Partnerskap som bygger på best-i-klassen teknologi 

Shures partnerskap med Crestron er sentralt for denne industri-første bragden. Crestron har vært Microsoft-partner i mer enn 15 år og AV integratører er avhengige av UC-C100 T Crestron Flex integrasjonskit for å sette opp Microsoft Teams for tilpassede rom. Det gir dem en essensiell komponent som trengs for å bygge fullt ut tilpassede videokonferanserom, uansett om det er for et årlig møte for hele organisasjonen i auditoriet, for å dele innhold i styrerommet eller for for å koble sammen interessenter verden rundt. 

Gunia sier: "Crestron er en av de største og mest kjente merkevarene innen AV. De er også et av selskapene med lengst arv innen den bredere AV-industrien, på samme måte som Shure har en veletablert arv innen audioprodukter i verdensklasse. Våre mikrofoner og hardware DSP er allerede integrert med Crestron-produkter i rom over hele verden. Denne nye Microsoft Teams sertifiseringen bringer våre ulike styrker til bords, og tilbyr en innovativ og pålitelig løsning til våre kunder." 

Han fortsetter: " Crestron har ikke fokusert like mye på audiosiden som Shure over vår felles fortid. Vi ønsket å inngå et partnerskap med et selskap vi visste kunne blir med oss og ta videokonferanse-verden framover – dette er Crestron. Vi komplementerer hverandre heller enn å konkurrere mot hverandres produkter og teknologier. Vi er også likesinnede i det at vi bryr oss om kunden og deres opplevelse. Begge selskapene har en historie der vi går den ekstra milen når det kommer til service og support for åre brukere." 

Utvidelse av AV-bruksområder 

Gunia forklarer at mens Shure hardware har blitt installert sammen med Crestron-utstyr i tiår, åpner Shures nyeste sertifisering for IntelliMix Room på Crestron UC-C100-T for et helt nytt sett av bruksområder som systemintegratører kan ta med seg til sine kunder. "Vi har laserfokus på å sikre konsekvent lydkvalitet i alle rom for å møte medium til store roms videokonferansebehov, og har bygd løsningen vår på dette. Uten at DSP-hardware kreves, er installasjonen enklere og raskere, mens rommene i seg selv kan holdes frie for rotet som normalt er forbundet med tradisjonelle AV-rack. 

"Dette er virkelig en game changer," legger han til. "Det er en innovasjon i vår bransje som støttes av de kombinerte bransjelederne Shure, Crestron og, ikke minst, Microsoft Teams. Software-basert audio er framtiden for videokonferanser, uavhengig av om du installerer det i et rom eller hundre. Og IntelliMix Room leder veien til framtiden."