Kvinne synger i en SD-1 mikrofon med en gitarist i bakgrunnen

SD-1 Standard Dynamisk

Med den dynamiske mikrofonen SD-1 kan du spille inn vokal, instrumenter, livestreams og podkaster som en profesjonell. Mikrofonen gir deg umiddelbart en polert studiolyd som er klar for å kringkastes. 

SD-1 gir deg studiokvalitet og stil, uansett hvor du spiller inn. Den er skreddersydd for tale og vokal nær mikrofonen, med en enkel design som avviser bakgrunnslyder som vifter, kjøleskap og bråkete bandkollegaer. 

Reduser mumling og uklarheter i dine innspillinger med SD-1 sitt valgfrie low cut filter. Med forsterket artikulasjonsboost vil vokal, og instrumenter umiddelbart stå fram med økt tydelighet. 

Hør ut som en profsjonell med Apollo Channel Strip Presets. 

Med Apollos tilpassede SD-1 mikrofonpresets kan du fjerne gjettingen fra arbeidet med å oppnå polert lyd. Presetsene har radio-klar EQ og kompresjonsinnstillinger for vokal, gitar og kringkastere. 

Med sleek moderne design og XLR-kabel på baksiden for enkel kabeldragning, vil SD-1 umiddelbart gi et løft til til ditt produksjonssted. Uavhengig av om det er musikk, podkast, livestreaming eller Zoom-møter, vil SD-1 umiddelbart bli ditt førstevalg av mikrofon.