Universal Audio lanserer tre nye modelleringsmikrofoner

Universal Audio lanserer tre nye modelleringsmikrofoner

Universal Audio er stolte over å introdusere tre nye UA Standard mikrofoner med Hemisphere modellering. 

SD-3, SD-5 og SD-7 er designet for å fange opp lyden av trommer, bass og andre instrumenter med imponerende klarhet og passer like godt til å bruke live som i studio. I tillegg gir Hemisphere deg muligheten til å modellere et utvalg av verdens mest brukte og anerkjente mikrofoner. 

Universal Audio SD-3 Dynamisk Mikrofon med Hemisphere modellering – en moderne klassiker for skarptromme, perkusjon og gitarforsterkere

Universal Audio SD-3 brukt på skarptrommeUniversal Audio SD-3 brukt på skarptromme

Ta opp lyden av skarp- og tom-trommer, høylytte gitarkabinetter, messingblås og mer med SD-3 – en klassisk dynamisk mikrofon med høy SPL-håndtering, kardioid-polaritet og Hemisphere-mikrofonmodellering som gir deg proff lyd i alle miljøer.

En modelleringsmikrofon som fungerer for deg 

SD-3 drives av den samme mikrofonmodelleringsteknologien som finnes i Universal Audios prisbelønte UA Sphere-mikrofoner. Samen med den medfølgende Hemisphere Mic Collection-programvaren er det den eneste dynamiske modelleringsmikrofonen som gir deg den autentiske lyden av kjente dynamiske mikrofoner fra Shure, Sennheiser og Audix.* 

SD-3 og den medfølgende Hemisphere Mic Collection fungerer med eller uten UA-hardware, og går langt utover subtile EQ-kurver for å gi deg presis kontroll over filter, proximity og akse – som første i bransjen. Det er bare å sette opp SD-3 og bruke plugin-modulen for å finne "sweet spoten" for et gitarkabinett, eller få kontroll over harde frekvenser på en skarptromme eller tomtromme.

Universal Audio SD-3 brukt på hihatUniversal Audio SD-3 brukt på hihat

En mikrofon som alltid lar deg låte best mulig

Universal Audio har finjustert det kardioide polare mønsteret på SD-3 for et bredt spekter av miljøer. Enten det er på soverommet, i prosjekt- eller proffstudioet ditt – eller til og med scenen – SD-3 har ultrahøy SPL-toleranse og eksepsjonell isolasjon som gir deg ikoniske «sit-in-the-mix»-sound, som høret på utallige hits. I tillegg lar den kompakte størrelsen deg sone inn for perfekt mikrofonplassering selv om det er trangt om plassen.

Finnes også som trepakning 

SD-3 er også tilgjengelig i en trepakning, pefekt for å mikke opp et fullt sett med tom-trommer, eller hele backlinen.

Universal Audio SD-5 Dynamisk mikrofon med Hemisphere modellering – Få favorittklangen på stor- og basstrommer

Universal Audio SD-5 brukt på stortrommeUniversal Audio SD-5 brukt på stortromme

Fang enkelt opp kraften og tyngden til kicktrommene, bassforsterkerne og alt annet som krever utvidet low-end. En klassisk dynamisk mikrofon med et superkardioid polart mønster, høy SPL-håndtering og Hemisphere-mikrofonmodellering. SD-5 gir deg proff lyd, uansett hvor du spiller inn.

En modelleringsmikrofon som fungerer for deg 

SD-5 drives av den samme mikrofonmodelleringsteknologien som finnes i Universal Audios prisbelønte UA Sphere-mikrofoner. Med den medfølgende Hemisphere Mic Collection-programvaren er det den eneste dynamiske modelleringsmikrofonen som gir deg den autentiske lyden av kjente dynamiske mikrofoner fra Shure, Audix og AKG.* 

SD-5 og den medfølgende Hemisphere Mic Collection fungerer med eller uten UA-hardware, og går langt utover subtile EQ-kurver for å gi deg presis kontroll over filter, proximity og akse – som første i bransjen. Det er bare å sette opp SD-3 og bruke plugin-modulen for å finne "sweet spoten" for stortromma eller bassforsterkeren. 

Universal Audio SD-5 brukt på en bassforsterkerUniversal Audio SD-5 brukt på en bassforsterker

En mikrofon som alltid formidler deg på ditt beste

Universal Audio har finjustert det superkardioide polare mønsteret på SD-5 for bruk på scenen eller i studio. Og med sin ultrahøye SPL-kapasitet og eksepsjonelle isolasjon, vil du fange opp hvert eneste dunk, tone og transienter fra instrumentet ditt uten bleed fra andre kilder.

Universal Audio SD-7 Dynamisk mikrofon med Hemisphere modellering – spill inn toms og instrumenter med imponerende klarhet

Universal Audio SD-7 brukt på en forsterkerUniversal Audio SD-7 brukt på en forsterker

Fang opp lyden av tom-trommer, gitarkabinetter, horn og mer med naturlig åpen tone. En klassisk dynamisk mikrofon med høy SPL-håndtering, hyperkardioid polarmønster og Hemisphere-mikrofonmodellering. SD-7 gir deg proff lyd med presisjon, i alle miljøer.

En modelleringsmikrofon som fungerer for deg 

SD-7 drives av den samme mikrofonmodelleringsteknologien som finnes i Universal Audios prisbelønte UA Sphere-mikrofoner. Med den medfølgende Hemisphere Mic Collection-programvaren er det den eneste dynamiske modelleringsmikrofonen som gir deg den autentiske lyden av kjente dynamiske mikrofoner fra Sennheiser og Beyerdynamic.* 

SD-7 og den medfølgende Hemisphere Mic Collection fungerer med eller uten UA-hardware, og går langt utover subtile EQ-kurver for å gi deg presis kontroll over filter, proximity og akse – som første i bransjen. Det er bare å sette opp SD-3 og bruke plugin-modulen for å finne "sweet spoten" for en gitarforsterker eller for å få horn til å komme tydelig fram i miksen. 

Universal Audio SD-7 brukt på messingblåsUniversal Audio SD-7 brukt på messingblås

Oppdag hvor bra du kan låte

Fra en bråkete scene til et stille studio, SD-7s ultrahøye SPL-kapasitet gjør den til et perfekt valg for høye, transientrike kilder. Og takket være det hyperkardioide polare mønsteret, kan du plassere mikrofonen lenger bort fra lydkilden for ekstra "luft" uten å ofre isolasjon, som vist på bildet over.

+ Få instrumentopptak av studiokvalitet med en UA-designet dynamisk modelleringsmikrofon

+ Oppnå presise resultater i alle miljøer, fra profesjonelle rom og hjemmestudioer til scener

+ Utnytt den autentiske lyden til de mest populære mikrofonene som noen gang er laget med Hemisphere mikrofonmodelleringsteknologi

+ Finn din perfekte sound ved å bruke filter-, avstands- og aksekontroller

*Hemisphere plug-in er tilgjengelig ved registrering av din UA Hemisphere mikrofon. Alle varemerker tilhører sine respektive eiere og brukes kun til å representere mikrofonene og lydbehandlingen som er modellert som en del av Hemisphere-programvaren.