Universal Audio lanserer UAD Spark

Universal Audio lanserer UAD Spark plug-ins og abonnement

Når kan du for første gang kjøre industrilendende plug-ins lokalt uten hardware fra Universal Audio, noe som gir deg Neve®, Studer®, Moog®, API® og Lexicon® plug-ins, og eksklusive instrumenter som Opal Synth, fra $19,99 i måneden. 

Universal Audio er stolte over å introdusere UAD Spark, en ny abonnementstjeneste som gir profesjonelle UAD-plugin-moduler og spennende nye instrumenter som er industristandard til musikkskapere over hele verden. Samlingen, som er i stadig utvikling, kjører på Mac ( fra$19,99/måned), og støtte for Windows kommer til høsten.

"Helt fra starten i 2001 har UAD plug-ins handlet om å gjenskape de autentiske, inspirerende lydene til klassisk studio- og musikkutstyr," sier Bill Putnam Jr., UAs grunnlegger og CEO. "Med UAD Spark er vi i stand til å utvide denne visjonen og bringe profesjonell UA-lyd til alle." 

UAD Spark har UAs mest populære plug-in-emuleringer av legendarisk studiomaskinvare, som kjører lokalt for første gang. Studioutstyr inkluderer: 

Neve® 1073 Preamp & EQ, UA 1176 Compressor Collection, Teletronix® LA-2A Compressor Collection, Studer® A800 Tape Recorder og API® Vision Channel Strip 

UAD Spark introduserer også eksklusive nye UAD-instrumenter, som drar nytte av UAs ekspertise innen modellering, sampling og syntese. Instrumenter inkluderer: 

Opal Morphing Synthesizer (eksklusiv for Spark), Moog® Minimoog, Waterfall B3 Organ og Ravel Grand Piano

"I løpet av de siste årene, akselerert av COVID og nedstengninger, har antallet musikk- og innholdsskapere eksplodert," forklarer Sandeep Gupta, UAs Chief Operating Officer. "Med UAD Spark legger vi toppnivået innen lydbehandling – inkludert eksklusive titler fra Neve, Moog, Studer, API og Lexicon – i alles hender. Kombinert med våre nye Volt-lydkort lar UAD Spark flere skapere oppleve UAs legendariske lyd." 

"Vi er glade for å være en del av UAD Spark, som bringer Moog-synthesizeropplevelsen og kompromissløs lyddybde til en ny gruppe skapere," sa Joe Richardson, president i Moog Music Inc. "UA og Moog deler en lang historie av samarbeid og et felles mål om å designe verktøy som inspirerer musikere for livet." 

Et annet instrument som er eksklusivt for UAD Spark-tjenesten er Opal Morphing Synthesizer, et episk nytt UAD-instrument som visker ut linjene mellom analog og Wavetable-syntese, med innebygde UA-effekter og raske, opptaksklare forhåndsinnstillinger. 

Ved å skape den perfekte UA-studioopplevelsen får alle eiere av UA Volt-lydgrensesnitt en eksklusiv 30-dagers gratis prøveversjon av UAD Spark, og alle UAD-plugin-eiere får den opprinnelige versjonen av plug-in(ene) gratis. 

Nøkkelegenskaper
● En profesjonell samling av UAD-plugin-moduler og instrumenter fra Neve, Moog, API, Lexicon, Teletronix, UA og mer
● Eksklusive nye UAD-instrumenter inkludert Opal Morphing Synthesizer
● Kjører lokalt på Mac, Ingen UA-maskinvare kreves
● Kjører i alle større DAW-er som støtter AU-, VST3- og AAX-formater
● Eiere av evigvarende UAD-plugin-lisenser mottar tilsvarende UAD Spark (native) lisenser gratis