Nyhet – Zoom AMS lydkort

Zoom lanserer AMS lydkort

AMS lydkortene er designet for musikere og influensere som ønsker å spille inn musikk til sitt DAW eller livestrømme på plattformer som YouTube og Twitch, uten de vanlige utfordringene. 

AMS-serien kommer med en nyskapende musikk-/streaming-bryter som gjør det enkelt å bytte mellom de to modusene. 

I musikk-modus kan du spille inn i ditt DAW med ekspandert input og valg for routing av output. I streaming-modus blir alle input kombinert til ett signal slik at du enkelt kan streame uten annen software. 

AMS-22 har to innganger og to utganger, og passer best for solomusikere. AMS-22 har kombinert XLR/TRS inngang og en stereolinje inn, og er perfekt for mobilinnspilling eller streaming. Det har også hodetelefonutgang og to TRS utganger for eksterne monitorer. 

AMS-24 har to innganger og fire utganger, og er perfekt for solostreaming eller sesjoner med flere instrumenter. Det har to kombinerte XLR/TRS innganger og Zooms egne preamper for lite støy. Det har også to hodetelefonutganger og to TRS utganger for eksterne monitorer. 

AMS-44 har fire innganger og fire utganger. Uavhengig av om du spiller inn eller strømmer, gjør AMS-44 det enkelt for deg. Det har fire kombinerte XLR/TRS innganger med Zooms høytytende preamper for lite støy. Det har også to hodetelefonutganger og to TRS utganger for eksterne monitorer. 

Alle lydkortene har praktiske brytere for å gi deg flest mulig valg uten at du trenger å bruke tilleggssoftware. 

I tillegg til bryteren for musikk/streaming nevnt over finner du også flere andre praktiske brytere. 

Bryteren for Direct Monitor sender input-signalet direkte til dine hodetelefoner samtidig som det samme signalet går til ditt DAW eller streaming software. 

Loopback-bryteren kombinerer input signalet med playback fra din PC og router det til din streaminsoftware. Denne funksjonen er perfekt for å legge til bakgrunnsmusikk til livestreamen din eller for å synge live med et instrumentalspor. 

AMS-24 og AMS-44 har i tillegg brytere for å bytte mellom MIC/LINE – GUITAR level, STEREO LINK som linker to innganger for stereo innspilling eller strømming, og gir deg muligheten til å kontrollere begge inngangene med en gain-kotroller. PHANTOM POWER gir deg muligheten for å bruke kondensatormikrofoner. 

Alle lydkortene i AMS-serien kan få strøm fra din PC eller Mac via USB-C. Når du jobber fra et nettbrett eller en telefon kan du bruke en ekstern strømkilde. I AMS-24 og AMS-44 kan du også bruke to AA-batterier. 

  AMS-22 AMS-24 AMS-44
Bus Power x x x
AC adapter x x x
USB batteri x x x
AA batterier   x x

AMS-serien fungerer på alle enheter, takket være støtte for både Windows og Mac OS, i tillegg til iOS og Android. 

AMS-serien er designet for å fungere sømløst med vanlige apper, software og plattformer. I Stream modus kan strømme fra populære plattformer som YouTube, Facebook, Twitch, Instagram og Patreon. I Music modus kan du spille inn med software som Adobe Audition, Pro Tools, Cubase og Garage Band.