Denne bedriftskontoen er låst og du kan ikke legge inn nye bestillinger hos oss. Har du spørsmål, ta kontakt på regnskap@benum.com.

Projektorer

Vise som Liste Rutenett

Viser 7 produkter

per side
Angi synkende retning
 1. Optoma ZU1900 DLP Projector Black
  Pris på forespørsel

  Ultra lyssterk profesjonell WUXGA laserprojektor

  Den profesjonelle laserprojektoren ZU1900 har en høy lysstyrke og dekker et behov for avanserte installasjoner, inkludert underholdnings-, utstillings- og digital skilting-markedene. Som en del av Optomas Ultra Bright-serie, tilbyr denne projektoren utrolig høy lysstyrke på 19 000 lumen samt ekstrem fleksibilitet med åtte utskiftbare linser for å møte behovene til selv de mest komplekse installasjonene.

 2. Optoma ZU720TST DLP Projector
  Pris på forespørsel

  ZU720TST er verdens første faste linse 7000 lumen WUXGA kortkast laserprojektor.

  Med 7000 lumen med 4K og HDR-kompatibilitet har ZU720TST en støvbestandig IP5X-sertifisert optisk motor for 24/7-drift, og tilbyr ekte vedlikeholdsfri projeksjon for opptil 30 000 timer med kraftig ytelse i Eco-modus. Andre funksjoner inkluderer en motorisert zoom og 0,75~0,95 kasteforhold, full motorisert linseforskyvning og innebygde doble 10W høyttalere.

 3. Optoma ZU1700 DLP Projector Black
  Pris på forespørsel

  Ultra lyssterk profesjonell WUXGA laserprojektor

  Den profesjonelle laserprojektoren ZU1700 har høy lysstyrke og dekker et behov for avanserte installasjoner, inkludert underholdnings-, utstillings- og digital skilting-markedet. En del av Optomas Ultra Bright-serie, tilbyr denne projektoren utrolig høy lysstyrke på 17 000 lumen samt ekstrem fleksibilitet med åtte utskiftbare linser for å møte behovene til selv de mest komplekse installasjonene.

Vise som Liste Rutenett

Viser 7 produkter

per side
Angi synkende retning
Benum representerer eksklusivt flere av verdens mest anerkjente merkevarer innen lyd.
Search engine powered by ElasticSuite