Universal Audio SP-1

SP-1 Standard Pencil mikrofonpar

Med småmembranmikrofonparet SP-1 kan du spille inn akustiske instrumenter, trommer og perkusjon, og liveopptredener i stereo med krystallklar lyd i albumkvalitet. 

Det perfekte paret for stereoinnspilling 
Som et matchet stereopar gir SP-1 deg klarhet, bredde og dimensjon når du spiller inn. Uavhengig av om det er en stram X/Y-konfigurasjon eller stor avstand mellom mikrofonene, kan du kombinere dem slik du vil for å få fram detaljer du aldri har hørt før. 

Gjør dine beste opptak, uansett hvor du er 
Med SP-1s klassiske kardioide design, høye SPL-toleranse og myke toppfrekvenser får du rene opptak av akustiske gitarer, overhead over trommesett, perkusjon, blåseinstrumenter og mer - uansett volum og i alle opptaksmiljø. 

Mer enn en gjennomsnittlig småmembranmikrofon
Universal Audio har skapt SP-1 for å være en skikkelig arbeidshest, og et naturlig valg for stereoopptak. Med retrofinish, vintage eleganse og solid kvalitet, er disse stilige kondensatormikrofonene en seriøs oppgradering av ditt studio. 

Få proff lyd med Apollo Interface Presets 
Apollo SP-1 presets fjerner gjettverket fra prosessen med å oppnå profesjonell lyd. Få perfekte EQ settinger for cymbal-lyd som skinner eller gi blåse- og strenginstrumenter en boost med rik stereolyd.  

Universal Audio SP-1 mikrofonparet inkluderer alt du trenger for å oppnå profesjonell lyd: 

  • To mikrofonstativfester 
  • Stereo T-bar 
  • To vindhetter 
  • To 5/8" til 3/8" gjengeadaptere