QSC ekspanderer sin Microsoft Teams Rooms sertifiserte portefølje

QSC ekspanderer sin Microsoft Teams Rooms sertifiserte portefølje

Nytt audio- og videotilbehør gir flere valgmulightere og mer fleksibilitet. 

Costa Mesa, California, August 2021 
QSC ekspanderer sin portfolio av Microsoft Teams Rooms-sertifisert tilbehør med flere Q-SYS-produkter. Dette kompletterer sertifiseringen av den eksisterende portfolioen for rom som klasserom, styrerom, fleksible rom, immersive video-konferanserom og opplæringsrom. 

De sertifiserte løsningene inkluderer flere valg for Q-SYS Core prosessering, Core 8 Flex, Core Nano og NV-32-H (Core Capable), noe som gir flere valg for å velge riktig størrelse for prosessering for bestemte romstørrelser og I/O-krav. For videostrømmer kan du bruke sertifiserte Q-SYS PTZ-IP konferansekameraer som integrerer med Q-SYS Cores og den nylig sertifiserte Q-SYS I/O-USB Bridge for å levere konferansefeeds av profesjonell kvalitet, i tillegg til at det gir en unik mulighet til å legge til flere kameraer for en mer naturlig og inkluderende opplevelse for deltakere på webkonferansen. I tillegg kan brukerne ta i bruk den nylig sertifiserte CX-Q Serien for flere forsterkervalg. 

"Vi forstår at lokaler av høy verdi behøver bedre muligheter og funksjoner for å drive en fleksibel og skalerbar videokonferanse-opplevelse," sier Jason Moss, Visepresident for Alliances & Ecosystem, QSC. "Mens vi fortsetter å investere i vårt samarbeid med Microsoft for vår stadig voksende portefølje, gleder vi oss over å kunne tilby installatører og IT-sluttbrukere stadig flere Q-SYS muligheter for å distribuere opplevelsen i disse rommene." 

På samme måte som med andre QSC Teams Rooms sertifiserte løsninger kan brukeren ta i bruk QSCs software innovasjoner for å forenkle integrasjonsprosessen og muliggjøre full kontroll over både rommet og Teams Rooms online møte på en enkelt enhet, og på denne måten skape en helhetlig opplevelse for sluttbrukeren.