QSC lanserer premium utendørs landskapshøyttalere til AcousticDesign serien

Unikt robust kabinett som beskytter mot elementene og gir deg overlegen lydkvalitet

Costa Mesa, California, februar 2022
QSC introduserer AcousticDesign™ Series Direct Weather Landscape (AD-DWL) høyttalere som har en slank forhøyet pullert-kabinett-design som gjør at lyden bærer godt over hindringer samtidig som den gir en robust og støtsikker løsning tilpasset utendørsinstallasjoner, uten å gå ut over lydkvaliteten. 

Direct Weather Landscape serien inkluderer AD-DWL.180 høyttaleren (180º direksjonell dekning) og AD-DWL.360 høyttaleren (360º direksjonell dekning), som gir lyddesignere muligheten til å adressere behovene for de individuelle områdene ved å rette lyden dit den trengs, mens den tilhørende AD-DWL.SUB subwooferen beriker og utvider den lavfrekvente lydprofilen. Alle modellene har manipulasjonssikker bunnstøtte og et subtilt grønt kabinett for å matche det meste av landskapsarkitektur, som også kan males for ytterligere tilpasning. 

Høyttaleren kan males for å passe best mulig inn i alle miljøer. Høyttaleren kan males for å passe best mulig inn i alle miljøer.

For enkel installasjon deler alle høyttalerne i AD-DWL-serien det samme fotavtrykket for enkle justeringer og gir en direkte-til-betong eller jordbunnsstøtte for en sikker permanent installasjon. I tillegg er høyttalerne bygget for å tåle de tøffeste utendørsmiljøene med en slitesterk polypropylen/glassfiberkonstruksjon og maskinvare i rustfritt stål med IP-55 (Ingress Protection)-klassifisering. 

AcousticDesign Series Direct Weather serien tilbyr de samme førsteklasses soniske egenskapene som resten av AcousticDesign-serien, noe som gjør det mulig for brukere å mikse og matche mellom formfaktorer for å passe de unike behovene til nesten alle applikasjoner. Installatører kan også dra nytte av QSC Intrinsic Correction™ for å forenkle innstillingsprosessen med innebygde tilpassede QSC-høyttalerstemmer via Q-SYS sky-håndterbare lyd-, video- og kontrollplattform eller forsterkerplattformer i CXD-serien. 

"Å skape en lydmessig uberørt utendørs lytteopplevelse har blitt stadig viktigere i mange applikasjoner," sier Daniel Sanez, Amplifier Product Manager, QSC. "AD-DWL utvider AcousticDesign™-serien til alle typer vær, og er en del av et fleksibelt system designet for å fungere sømløst sammen for å gi en førsteklasses lydopplevelse."